NIJE MOGLA BEZ SE*SA, A NAKON SVAKOG DESILA JOJ SE ISTA STVAR: "Nisam mogla ni da hodam"!
Bryanna Alexis, Foto: Printscreen/Tviter

UPUTILA PRIZNANJE

NIJE MOGLA BEZ SE*SA, A NAKON SVAKOG DESILA JOJ SE ISTA STVAR: "Nisam mogla ni da hodam"!

Bryanna Alexis nije imala pojma što nije u redu kad joj je nakon prvog seksa s kondomom izbio osip i oteklina - sve dok nije saznala da je alergična na lateks

Objavljeno: 07:38h

Amerikanka Bryanna Alexis (26) otkrila je da je alergična na kondome nakon što je nakon seksa dobila osip. Međutim, kaže da je to sada ne sputava u spavaćoj sobi.

Rekla je da nije imala pojma što nije u redu kada joj je nakon prvog seksa s kondomom izbio osip i oteklina. Nakon što su iritacija i oteklina nestali, nastavila je koristiti kondome, ali je otkrila da je ostavljaju u bolovima. Tek kada je navršila 21 godinu Bryanna je shvatila da bi problem mogao biti u kondomima. Tada je otkrila da je alergična na lateks.

'Nisam mogla hodati kako treba'

Kondomi
foto: Profimedia

"Svi moji prijatelji su mi govorili kako im je seks sjajan, ali ja se nisam mogla poistovetiti. Nakon što sam imala prvi seks s kondomom, toliko me bolelo da nisam mogla hodati kako treba. Bila sam sva crvena i natečena. Ali sada znam da mogu koristiti alternative i to je super."

Bryanna je imala 18 godina kada je doživela svoje prvo seksualno iskustvo zbog čega je završila u bolnici. Bryanna kaže da sada sa sobom nosi svoje kondome bez lateksa - a preferira alternativu napravljenu od gume.

"Skuplji su i vrlo su tanki pa lakše mogu puknuti, ali nikada s njima nisam imala problema. Imala sam smešnu situaciju kada je jednom jedan muškarac otrčao da kupi kondome bez lateksa", rekla je. Bryanna kaže da želi potaknuti druge da projere stvari ako osećaju da nešto nije u redu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.