OTIŠLI NA SASTANAK, ODJEDNOM JE POSTAO ČUDAN: Odveo je u STAN, pa joj ostavio CEDULJU nije mogla da VERUJE šta PIŠE
Sastanak, Foto: Profimedia

ŠOK

OTIŠLI NA SASTANAK, ODJEDNOM JE POSTAO ČUDAN: Odveo je u STAN, pa joj ostavio CEDULJU nije mogla da VERUJE šta PIŠE

Ova 20-godišnjakinja prisetila se sastanka s jednim, na prvu normalnim mladićem, s kojim je otišla na večeru

Objavljeno:

Devojka, čiji su identitet mediji odlučili zaštititi, podelila je priču o najgorem sastanku na kom je bila.

Ova 20-godišnjakinja prisetila se sastanka s jednim, na prvu normalnim mladićem, s kojim je otišla na večeru. Sve je bilo u redu, a onda je samo u jednom trenutku rekao da bi trebali krenuti. Počeo se ponašati vrlo čudno, bio je nekako uznemiren.

Rekla je da će otići sama kući, ali insistirao je da je on vozi i to u svoj dom. "Došli smo kod njega, pokušavao me odvesti u krevet, ali je celo vreme je ćutao. Rekla sam mu da bih otišla spavati ili da me odveze kući. Zaspali smo, ali sam se brzo probudila i shvatila da je nestao", priča devojka.

Dejt
foto: Profimedia

Poslala mu je poruku, ali je ubrzo shvatila da ne prolazi jer ju je mladić blokirao. Ustala je i videla porukicu u kuhinji. Napisao je da je oženjen i da mu se supruga porađala dok su bili na sastanku. Zato je bio tako uznemiren i jednostavno je morao otići.

"Evo, zato trebate dobro proučiti nekoga i malo kopati po internetu da saznate više informacija o osobi s kojom idete na sastanak. Nije imao prsten, u kući nije bilo nikakvih fotografija... Kako sam mogla znati da je oženjen?"

Na pitanje zna li njegova supruga za nju, devojka je samo rekla da je supruga svesna njegovih afera sa strane, ali očito joj to ne smeta, prenosi The Sun.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.