OTIŠLA NA SASTANAK SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM, PA OSTALA U ŠOKU: Nije mogla da VERUJE šta joj je TRAŽIO
Marina, Foto: Printscreen/Twitter/ marina_in_dubai

AUUU

OTIŠLA NA SASTANAK SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM, PA OSTALA U ŠOKU: Nije mogla da VERUJE šta joj je TRAŽIO

Onda dolazi račun i očito sam pitala hoće li da platim svoj deo", ispričala je Marina

Objavljeno:

Jedna žena ostala je šokirana kada je otišla na sastanak s nepoznatim muškarcem i on je tražio da račun plate po pola - iako je naručio dvostruko više hrane nego ona.

Marina, koja živi u Dubaiju, rekla je da je čoveka upoznala na Tinderu i da nije mogla verovati da želi da mu ona plati hranu. Na TikToku je objavila video u kojem je otkrila kako je prošao njen prvi sastanak s muškarcem s Tindera, kako piše The Sun.

"Dakle, ja sam na sastanku s tim dečkom u restoranu i on si naručuje odrezak, salatu, prilog, predelo i nekoliko čaša crnog vina, dok sam ja naručila jednu malu salatu i jedan koktel. Onda dolazi račun i očito sam pitala hoće li da platim svoj deo", ispričala je Marina.

Otkrila kako je on zatim insistirao da račun plate po pola, iako je naručio dvostruko više hrane. "Nema šanse. Neću platiti 50/50 za jednu malu salatu i koktel", zaključila je Marina.

Objava je pregledana više od 77 tisuća puta i gledaoci TikToka brzo su komentarisali, a mnogi su se složili s njenim mišljenjem.

“Muškarac bi trebao sve platiti i doneti ti poklon za vreme koje provodiš s njim”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Ne plaćam ništa. To je sastanak. Neka muškarac bude muškarac, a ne prijatelj."

Drugi su pak rekli da je jedino ispravno da svaka osoba plaća za sebe. "Kako bi bilo da svako plati svoj račun", rekla je jedna osoba, dok je druga dodala: "Feminizam, jednakost i ostalo sve dok vama odgovara."

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.