SPAVA SA VIŠE ŽENA ISTOVREMENO, A JA SAM I DALJE SA NJIM: Na kraju sam mu zatražila samo JEDNO
Foto: Profimedia

šokirana

SPAVA SA VIŠE ŽENA ISTOVREMENO, A JA SAM I DALJE SA NJIM: Na kraju sam mu zatražila samo JEDNO

Rekla mu je da se vrati kad bude spreman za vezu i sada je neće ostaviti na miru, iako ona više ne želi vezu s njim

Objavljeno: 15:20h

Pre četiri meseca počela sam izlaziti s muškarcem za kojeg mi je bilo jasno da hoda s nekoliko različitih žena. Iako sam znala na što sam pristala, okončala sam stvari. Onda je rekao da će razmotriti da bude samo sa mnom u vezi, ali da će mu sigurno nedostajati zabava - napisala je jedna devojka za stručnjaka portala Metro.

Rekla mu je da se vrati kad bude spreman za vezu i sada je neće ostaviti na miru, iako ona više ne želi vezu s njim. U glavi joj je prava konfuzija i ne zna šta da napravi pa za savet pita stručnjaka Ruperta Smitha.

- Konačno je spreman da se posveti, a vi se bojite. Pa je li bio privlačniji kad je bio nedostupan? Ili ste zabrinuti da vas on ne izda? Iako ste bili jasni u pogledu svojih potreba, poznajete se samo kratko vreme i možda još uvek niste sigurni što njegove reči zapravo znače. Zato je možda najbolje da se suzdržite od bilo kakve obaveze dok oboje ne budete spremni. Zapitajte se: je li on bio najzabavniji dečko u vašem životu? Ako nije, zašto bi se zadovoljio nečim manjim od toga? - odgovorio joj je Smith.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media