AMERIKANKA OTKRILA VRELI SPISAK PO KOJEM BIRA MUŠKARCE: "Čista sam 10-ka, želim od njih OVE STVARI" (FOTO)
Moriah Mills, Foto: Printscreen/Instagram

da li se slažete?

AMERIKANKA OTKRILA VRELI SPISAK PO KOJEM BIRA MUŠKARCE: "Čista sam 10-ka, želim od njih OVE STVARI" (FOTO)

Naime, kako piše Mirror, Moriah ima zahtevan popis koji uključuje stvari koje njen dečko treba raditi na dnevnom ili nedeljnom nivou, uključujući slati joj desetak ruža svake nedelje i davati joj džeparac

Objavljeno: 18:14h

Moriah Mills (28) iz New Yorka, SAD, ima visoke standarde kada je reč o muškarcima s kojima izlazi i ako ne ispune svaku njenu želju i zahtjev, brzo su odbačeni.

Naime, kako piše Mirror, Moriah ima zahtevan popis koji uključuje stvari koje njen dečko treba raditi na dnevnom ili nedeljnom nivou, uključujući slati joj desetak ruža svake nedelje i davati joj džeparac.

"Ne borim se za spojeve, ja sam čista desetka i ne trebam gubiti vreme na nekoga ko nije spreman uložiti trud u našu vezu. Želim biti mažena i pažena, ali on takođe mora poštovati da sam cura koja zarađuje vlastiti novac i ne mogu podneti da me neko kontroliše i prigovara koliko trošim", objasnila je Moriah.

Iako se neki od njenih zahtjeva čine ekstremni, neki su sasvim uobičajeni, kao da njen dečko mora znati kuvati i čistiti te da mora održavati ličnu higijenu i dobro mirisati. Međutim, uprkos tome što zarađuje značajan prihod kroz svoju muzičku, manekensku i OnlyFans karijeru, Moriah očekuje da će njen dečko svejedno trošiti na nju.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.