MARKO JE SREO POLUGOLU ŽENU NA ULICI , I ODVEO JE U STAN! Ono što je potom uradio će vas ŠOKIRATI
Preljuba, Foto: Profimedia

NEVERICA

MARKO JE SREO POLUGOLU ŽENU NA ULICI , I ODVEO JE U STAN! Ono što je potom uradio će vas ŠOKIRATI

U slučaju ovog mladića, problem su kulminirali kada je njegova supruga otišla na put

Objavljeno:

Nažalost, preljuba je jedna od čestih stvari u poslednje vreme. Nekada prevareni partneri reše da oproste izdaju, a nekada je preko nje nemoguće preći. U svakom slučaju, razlozi za takav korak mogu biti najrazličitiji.

U slučaju ovog mladića, problem su kulminirali kada je njegova supruga otišla na put. Naime, kada je njegova žena otputovala, Marko je više od dve nedelje bio bez seksa. O preljubi koja se dogodila jedne kišne noći progovorio je na internet 2016. godine.

– Moja supruga je otišla na službeni put na čak 17 dana, pa možete zamisliti koliko sam zbog toga bio napaljen. Bila je toliko daleko. U to vreme naišao sam na atraktivnu beskućnicu. Puna usta, lepo lice i zgodno telo prekriveno krpama, kako je moguće da je na ulici?

Ta žena je imala nege između 27 i 35 godina, ili tako nekako. Pokupio sam je sa ulice sa namerom da joj platim topli obrok u restoranu. Bilo nam je mnogo lepo dok smo čekali hranu i pričali. Pitao sam je ima li gde da spava ili mesto gde redovno dobija obrok, međutim rekla je da nema.

Poveo sam je u svoj stan. Tamo se istuširala, oprao sam joj odeću i dao joj stvari moje žene, u kojima je izgledala odlično. Poželela je da opere sudove, kako bi mi se odužila. Zatim smo počeli da gledamo film, nakon kojeg je rekla da će da ode.

U međuvremenu sam se ispružio na krevet dok smo gledali TV, a ona je sedela na stolici. Pozvao sam je da legne pored mene, kako bi odmorila bar malo. Legla je i zaspala, ili sam barem mislio da spava. Ležao sam pored nje i odjednom smo počeli da se mazimo i ljubimo. Bilo je tako lepo.

Dva puta smo te noći imali seksualni odnos, koji je bio zaista dobar. Zapravo, uživao sam s njom više nego sa svojom ženom. Otišla je dok sam spavao. Više je nikad nisam video, iako skoro svaki dan prolazim pored mesta na kojem sam je prvi put video – otvoreno je ispričao Marko i podelio svoju ispovest na internet stranici “RawConfessions”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.