12 GODINA JE U BRAKU I JEDNU STVAR U KREVETU NIKADA NIJE URADILA: Još nisam priznala MUŽU pravu ISTINU
Ilustracija, Foto: Profimedia

odnosi

12 GODINA JE U BRAKU I JEDNU STVAR U KREVETU NIKADA NIJE URADILA: Još nisam priznala MUŽU pravu ISTINU

Pokušajte da se prvi put dovedete do orgazma, savetovao joj je terapeut, a zatim mu pokažite šta volite

Objavljeno: 22:28h

Nedavno je jedna žena u anonimnom pismu terapeutu za novine i kolumnistkinji Nevs.com Isiah McKimmie otkrila da nikada nije doživela orgazam sa svojim mužem, sa kojim je bila u braku 12 godina - ali mu to nikada nije priznala, već je lagala njemu svaki put.

- Kad god me je pitao da li jesam, rekla bih da jesam, rekla je žena i dodala da misli da je prekasno da mu bilo šta kaže.

- Kako mogu poboljšati naš seksualni život, a da mu ne kažem da lažem sve ove godine? pitala je terapeuta.

Ona je odgovorila da razume zašto je posle toliko vremena bilo teško biti iskrena i da i dalje može da doživi vrhunac sa njim, a da mu ne prizna da nikada ranije nije bila.

- Pokušajte da se prvi put dovedete do orgazma - savetovala ju je i rekla da nakon toga ona i njen suprug zajedno istražuju šta ona voli.

-Budite jasni šta želite da promenite, ali naglasite da tražite, a ne zahtevno", rekao joj je McKimmie, naglašavajući važnost predigre u krevetu.

- Trebalo bi da traje najmanje 20 minuta jer većina žena ne postiže orgazam samo prodornim seksom - objasnila je terapeutkinja, koja zato parovima u krevetu predlaže da "probaju različite seksualne igračke".

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.