DEČKO NEPRESTANO ŽELI INTIMNE ODNOSE SA MNOM, A KAD MI PRIĐE... I sada IMAM PROBLEM
Ilustracija, Foto: Profimedia

traži pomoć

DEČKO NEPRESTANO ŽELI INTIMNE ODNOSE SA MNOM, A KAD MI PRIĐE... I sada IMAM PROBLEM

Osjeća se iscrpljeno nakon celog dana brige o sinu i čišćenja kuće pa kada joj dečko dođe s posla i pita za seks, to joj je zadnja stvar na pameti

Objavljeno: 22:21h

Muka mi je imati seks svaki dan samo da održim svoju vezu. Moj dečko stalno želi seks, a meni ponestaje izgovora kako bih bila zauzeta drugim stvarima. Uživala sam u seksu pre nego što smo dobili sina, koji ima četiri meseca, ali nedavno sam potpuno izgubila želju - napisala je jedna devojka za The Sun.

Njoj ne bi smetalo da se više nikada u životu ne seksa, ali njenom dečku to smeta i on bi hteo seks svaki dan. Ponekad je toliko nagovara za seks da se naježi kada joj priđe. Iscrpljuje je čitavdan brinuti o sinu i održavati kuću čistom, a onda kad joj dečko dođe s pola, još imati i seks.

- Nije neobično da nove mame izgube libido. Vaši će se hormoni jako menjati, bićete umorni brinući se za svoju novu bebu, a vaše telo prolazi kroz velike promene. Dodajte stalne zaheve svog dečka za seksom i naravno da ćete osetiti pritisak. Razgovarajte s dečkom i objasnite mu da njegov pristup pogoršava stvari - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.