MUŠKARCI OTKRILI KAKVE BIRAJU ZA VARANJE: "Druga žena" nije ona na KOJU BISTE POMISLILI
Ilustracija, Foto: Profimedia

prevara

MUŠKARCI OTKRILI KAKVE BIRAJU ZA VARANJE: "Druga žena" nije ona na KOJU BISTE POMISLILI

Čak 99 odsto muškaraca otkrilo je da su ili imali aferu ili da ozbiljno razmišljaju da je započnu

Objavljeno: 21:27h

Neverni muškarci su otkrili da biraju žene sa kojima će imati „vannastavne aktivnosti“. Ovaj proces izbora žene nije slučajan, o tome su razmišljali i planirali unapred, otkrilo je istraživanje sajta za upoznavanje partnera u aferi Ešli Medison.

Od 1.300 ispitanika, 27 odsto muškaraca priznalo je da bi, ukoliko su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu sa posla.

Iako se „druga žena“ često opisuje kao neka misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće neko vama blizak i verovatno ste čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci obično biraju ženu koju već poznaju za aferu.

Neki od njih bi voleli da upoznaju nekog novog i da imaju kratak seksualni susret koji ni na koji način ne bi uticao na njihovu postojeću vezu.

Čak 99 odsto muškaraca otkrilo je da su ili imali aferu ili da ozbiljno razmišljaju da je započnu. Većina njih je navela da je glavni motiv traženja ljubavnice seks koji bi zadovoljio njihove potrebe.

39 odsto žena je prevarilo svoje momke ili muževe, a 35 odsto je ozbiljno razmišljalo o tome.

Više od polovine žena imalo je aferu nakon rođenja dece.

Kada traže partnera za aferu, žene uglavnom gledaju njegov izgled, a 43 posto njih je otkrilo da je afera potpuno fizička, dok je mali 5 posto reklo da ih privlači muškarac sa kojim bi mogli imati intelektualni odnos.

Većina muškaraca i žena kaže da je afera bila pokušaj da se začini njihov ljubavni život, piše Dejli mejl.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.