ŽENA DOVODI LJUBAVNIKE U NAŠU KUĆU, A JA SAM PRIMORAN DA GLEDAM IZ DRUGE SOBE: Zbog JEDNOG me stalno kažnjava
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST MUŽA

ŽENA DOVODI LJUBAVNIKE U NAŠU KUĆU, A JA SAM PRIMORAN DA GLEDAM IZ DRUGE SOBE: Zbog JEDNOG me stalno kažnjava

Deca su ga već počela ispitivati ko su nepoznati muškarci koji im dolaze u kuću, ali ne zna kako da kaže svojoj supruzi da to što radi nije u redu

Objavljeno: 19:15h

Moja deca plaćaju užasnu cenu za moje varanje. Moja supruga ih upoznaje sa svojim ljubavnicima, koji izgleda prolaze kroz kuću nedeljno. U međuvremenu, moram tome svedočiti iz svoje improvizovane spavaće sobe u našoj kuhinji - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Ne može se iseliti jer sebi ne mogu to priuštiti, a i misle da je bolje da decu odgajaju zajedno. Imaju dvoje dece od osam i pet godina pa se on brine da će ih rastužiti ako se rastave. Iako je znao da će njihova veza biti gotova ako prevari suprugu, na jednom putovanju s prijateljima prevario ju je s nepoznatom ženom.

- Moja supruga je to saznala i nakon velike svađe rekla da smo završili, a ja već mesecima spavam na kauču. Od tada je moja žena počela više izlaziti, a kad je dovela nekoliko muškaraca u kuću, nisam se mogao žaliti. No, onda im je počela dopuštati da prespavaju kod nas, a deca su me počela ispitivati ko su oni - nastavio je.

Pokušao je razgovarati sa suprugom o tome, ali ona insistira na tome da se to njega ne tiče. On je sada upoznao drugu ženu s kojom je jako srećan, ali čeka na pravo vreme da upozna njegovu decu.

- Da, nije vam lako, ali zajednički život kad ste razdvojeni zbunjuje i decu. Da niste pod istim krovom, vaša bi žena mogla imati nekoga kad deca budu s vama i obrnuto. Razgovarajte s njom o tome kako bi stvari najbolje funkcionisale u budućnosti. Jeste li sigurni da je vaša veza završena? Neki se parovi mogu vratiti zajedno nakon prevare, ali oboje to morate želeti - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.