DECA UPOZNAJU SVAKE NEDELJE LJUBAVNIKE MOJE ŽENE: Muškarac opisao UVRNUTU LJUBAVNU priču iz SVOJE KUĆE
Ljubavnici, Foto: Profimedia

užas

DECA UPOZNAJU SVAKE NEDELJE LJUBAVNIKE MOJE ŽENE: Muškarac opisao UVRNUTU LJUBAVNU priču iz SVOJE KUĆE

Da, nije vam lako, ali zajednički život kada ste razdvojeni zbunjuje i decu

Objavljeno: 21:40h

Moja deca plaćaju užasnu cenu zbog varanja. Moja žena ih upoznaje sa svojim ljubavnicima, koji kao da svake nedelje prolaze kroz kuću. U međuvremenu, moram to da gledam iz svoje improvizovane spavaće sobe u našoj trpezariji - napisao je jedan čovek za The Sun.

Ne mogu da se isele jer ne mogu to da priušte, i misle da je bolje da odgajaju decu zajedno. Imaju dvoje dece od osam i pet godina, pa se brine da će ih rastužiti ako se razdvoje. Iako je znao da će njihova veza biti gotova ako prevari suprugu, na jednom putovanju sa prijateljima prevario ju je sa nepoznatom ženom.

- Moja supruga je saznala za to i posle velike svađe rekla da smo gotovi, a ja već mesecima spavam na kauču. Od tada je moja žena počela više da izlazi, a kada je dovela nekoliko muškaraca u kuću, nisam mogao da se požalim. Ali onda je počela da ih pušta da spavaju kod nas, a klinci su počeli da me pitaju ko su oni – nastavio je.

Pokušao je da razgovara sa svojom ženom o tome, ali je ona insistirala da se to njega ne tiče. Sada je upoznao drugu ženu sa kojom je veoma srećan i veruje da imaju velike šanse da uspeju, ali čeka pravo vreme da upozna svoju decu. Samo bi voleo da mu žena bude ljubazna da ne zbuni decu.

- Da, nije vam lako, ali zajednički život kada ste razdvojeni zbunjuje i decu. Da niste bili pod istim krovom, vaša žena bi mogla imati nekoga kada su deca sa vama i obrnuto. Razgovarajte sa njom o tome kako će stvari najbolje funkcionisati u budućnosti. Jeste li sigurni da je vaša veza gotova? Neki parovi mogu da se vrate zajedno nakon prevare, ali oboje morate to da želite“, odgovorila je Deidre.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.