JA SAM KUĆNA POMOĆNICA I VODIM LJUBAV SA GAZDOM: Kad nas je njegova žena uhvatila, uradila je nešto VEOMA ČUDNO
Ljubav, Foto: Profimedia

OPALA

JA SAM KUĆNA POMOĆNICA I VODIM LJUBAV SA GAZDOM: Kad nas je njegova žena uhvatila, uradila je nešto VEOMA ČUDNO

– Želela sam da zaradim novac za odmor, pa sam počela da radim kao kućna pomoćnica. Imali su velelepnu kuću, sa mnogo prostorija, umetničkih slika i lepog nameštaja – započela je ona

Objavljeno:

Jedna Britanka je podelila svoje iskustvo i ispričala kako je vodila ljubav sa gazdom kuće u kojoj radi kao kućna pomoćnica.

– Želela sam da zaradim novac za odmor, pa sam počela da radim kao kućna pomoćnica. Imali su velelepnu kuću, sa mnogo prostorija, umetničkih slika i lepog nameštaja – započela je ona.

– Decu nisu imali, a kako je vreme prolazilo, shvatila sam da njih dvoje žive punim plućima i poprilično slobodno. Svako od njih je imao običaj da izlazi sam ili dovodi neko svoje društvo. I pored svega, bili su korektni prema meni i nadasve ljubazni. Na kraju krajeva, bila sam ćerka njihovih prijatelja – rekla je ona i nastavila:

– Jedno popodne sam sređivala dnevnu sobu i spremala se da posle toga idem kući, kada je on naišao nešto ranije i doneo pune kese iz prodavnice. Uzela sam da razvrstam namirnice, a on me je zamolio da mu napravim kafu, što sam i učinila. Kroz neobavezno ćaskanje, stigli smo i do toga da me on ispituje o vezi i momcima, naglasivši da sam veoma lepa.

– Momentalno mi je krv jurnula u obraze. Primetio je to, pa je naglo skrenuo temu na svoju suprugu, naglasivši da je u poseti majci i da je neće biti neko vreme. Rekao mi je da slobodno ostanem i ponašam se kao i svojoj kući. Nespretno sam se izvinila i rekla da moram da idem, a istina je bila totalno drugačija. Kad sam pošla ka vratima, on je ustao i uhvatio me za ruku. Tada me je privukao uz sebe i poljubio, vodeći me ka spavaćoj sobi.

– Takav poljubac nisam osetila nikada. Ljubio me je dugo, a onda sam počela da vodim ljubav s njim. Sve ovo nije bilo ni nalik nespretnom seksu sa bivšim dečkom i njegovim poljupcima. Međutim, odjednom je krenulo sve po zlu. Njegova žena našla se na vratima njihove spavaće sobe i uhvatila nas je na delu – kaže ona i nastavlja:

– Mislila sam da ću odmah biti zauvek isterana iz kuće, ali se desilo nešto potpuno neočekivano. Ona se polako svuka i došla u krevet kod nas, a onda nas zamolila da nastavimo. I dalje sam vodila ljubav sa svojim gazdom, a ona nas je sve vreme posmatrala i uživala u tome. Od tada je to naša praksa svake nedelje – završila je svoju priču.

(Espreso / HappyTV.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.