Kad je moj muž saznao da svom šefu redovno radim OVO u kancelariji, dao mi je ponudu koja me je ZAPANJILA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

preljuba

Kad je moj muž saznao da svom šefu redovno radim OVO u kancelariji, dao mi je ponudu koja me je ZAPANJILA!

Ovo su njihove ispovesti

Objavljeno:

Kada su australijske žene dobile priliku da anonimno ispričaju kako su sve varale svoje muževe, dobili smo gomilu neobičnih priča.

Od afera sa kolegama do brzog i žestokog seksa sa majstorom koji postavlja krovove, svako iskustvo je drugačije.

Ovo su njihove ispovesti:

– Imala sam aferu sa krovopokrivačem. Iako je seksualni život sa mužem odličan, zbog ovoga sam se osećala kao tinejdžerka. Kada me je majstor pitao da li još nešto treba da se popravi po kući, prišla sam mu otpozadi i uhvatila ga za zadnjicu. Odnos je bio brz i žestok, a kada me je suprug pitao odakle mi modrice na vratu, ja sam mu odgovorila da su to ujedi komarca – priča jedna Australijanka.

– Suprug i ja smo se dogovorili da napravimo pauzu od sedam dana, kako bismo bolje procenili naš odnos, i dok je on bio kod svojih roditelja, ja sam vodila ljubav sa četiri različita muškarca koje sam upoznala preko Tindera. Kada se vratio kući osećala sam malu grižu savesti, ali budući da me on ne primećuje, ne žalim zbog preljube – iskrena je druga žena.

– Posle nekoliko meseci seksualnih tenzija izmežu mog šefa i mene, prešla sam granicu, i rukom sam ga zadovoljila usred prezentacije… u prostoriji punoj ljudi. Posle toga sam, kao da se ništa nije dogodilo otišla kući i poljubila muža. Šta nije u redu sa mnom? – pita se treća učenica ankete.

– Više od dve godine sam flertovala sa šefom, i stvari su se nedavno zakuvale kada mi je prišao, uhvatio me za grudi i počeo da me ljubi po vratu. Počeli smo da razmenjujemo lascivne poruke i ja sam mu stalno slala svoje seksi slike u donjem vešu. Kada ih je slučajno video moj muž, srce mi se sledilo, ali ovakvu reakciju ni u ludilu nisam očekivala. Jasno sam videla koliko je uzbuđen, i rekao mi je da se ne ljuti ali pod uslovom da mu ispričam sve prljave detalje – iskrena je neimenovana Australijanka.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.