ŽENE KOJE VARAJU IMAJU OVAKAV KAŽIPRST: Pogledajte joj ruke i znaćete da li je sklona preljubi!
Žene, Foto: Youtube/Printscreen/ Céline Remy

preljuba

ŽENE KOJE VARAJU IMAJU OVAKAV KAŽIPRST: Pogledajte joj ruke i znaćete da li je sklona preljubi!

U istraživanju koje je sprovedeno na univerzitetu Oksfor učestvovalo je 274 osobe ženskog pola, u vezu se dovodila dužina prstiju

Objavljeno:

Preljuba je jedno od bolnih iskustava koje većina nas bar jednom u životu doživi. Kada se u emotivnom odnosu naruši poverenje, nije lako povratiti ga, a često budemo spremni na sve da saznamo da li nam je partner veran.

Kada iskren razgovor ne pomaže, mnogi posežu za ne baš pohvalnim "kopanjem" po telefonu, prisluškivanjem, neki čak iznajme i privatnog detektiva. Ipak, najnovija studija koja stiže sa univerziteta Oksford otkriva lakši način da otkrijete da li vam je partnerka sklona prevari. Dovoljno je samo da pogledate njenu levu ruku - žene kojima je kažiprst duži od domalog prsta lakše se upuštaju u avanturu.

Žene sa dužim kažiprstom imaju veliko samopouzdanje koje se na trenutke graniči sa arogancijom, ali to im nije jedini greh.

Kažu da su takve žene bile izložene višim nivoima ženskog polnog hormona estrogena dok su bile u majčinoj utrobi, pa ih sada krase tipičnije ženske karakteristike.

U istraživanju koje je sprovedeno na univerzitetu Oksfor učestvovalo je 274 osobe ženskog pola, u vezu se dovodila dužina prstiju, testirali su njihov DNK, a potom je urađen i psihološki razgovor o kvalitetu njihovih partnerskih odnosa. Navodi se da su žene koje su bile izložene većoj koncentraciji estrogena u materici impulsivnije i svoje ljubavne odnose su češće ocenjivale nezadovoljavajućima. Stručnjaci sa univerziteta su, kako prenosi "Dejli Mej", naveli da su takve žene privlačnije muškarcima, a kada se to spoji sa nezadovoljstvom vezom u kojoj su, put do preljube je postaje lak.

Psiholozi upozoravaju da je ovaj predmet istraživanja kompleksan, te i da se ovi rezultati moraju uzeti sa rezervom.

Bonus video:

04:50

SEVERINA PRETILA ASTROLOGU: Veličković pokazao u programu uživo BIZARNU PORUKU pevačice

(Espreso/Lepa i Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.