DEVOJKA I JA IMAMO AFERE SA STRANE, A 3 USLOVA MORAJU DA SE POŠTUJU: Sve dok je nisam UHVATIO u OVOME
Ilustracija, Foto: Stock

OTVORENA VEZA

DEVOJKA I JA IMAMO AFERE SA STRANE, A 3 USLOVA MORAJU DA SE POŠTUJU: Sve dok je nisam UHVATIO u OVOME

On sigurno nije očekivao ovakav rasplet događaja

Objavljeno: 16:46h

Jedan od najvećih tabua je koncept “otvorene” veze u kojoj partneri mogu da spavaju sa drugim ljudima.

A kako to funkcioniše u praksi, objašnjava jedan Englez.

– Ja imam 28, a moja devojka 27 godina. U otvorenoj smo vezi tri godine, i sve do sada je bilo sjajno. Odlično se razmemo i ako jedno od nas želi malo zabave sa strane, to je sasvim u redu – priča on i nastavlja

– Međutim, imamo tri osnovna pravila koja moraju da se poštuju: vodimo ljubav s drugim partnerom/partnerkom samo jednom, ne hvalimo se svojim “osvajanjima” i ne ispitujemo jedno drugo o ljubavnicima.

– Međutim, prilično sam uveren da je moja devojka prekršila prvo pravilo i da ima aferu s devojkom koju je nedavno upoznala, i zbog toga sam u depresiji. Uvek sam je zamišljao sa drugim muškarcem i mislim da ne bih mogao da se takmičim s drugom ženom – objašnjava mladić.

– Prošle nedelje sam po običaju svratio do bara u kojem moja devojka radi kao menadžer. Obično popijem piće i sačekam je da završi sa poslom, to je naš ritual. Ali, kada sam pokucao na vrata njene kancelarije čuo sam komešanje unutra, a kada sam ušao, moja devojka i ta druga žena su sve zajapurene pokušavale da nameste svoju odeću. U skladu sa našim pravilima, nisam je ništa pitao ali mnoga pitanja su mi ostala na vrh jezika – iskren je Britanac.

– Ali, sada ona stalno razmenjuje poruke s tom ženom, one šalju jedna drugoj lascivne SMS-ove, i jasno je da se viđaju kao i da su vodile ljubav više puta. Ne znam šta da radim, do sada sam voleo našu vezu i mogućnost da imam seks s drugima bez osećanja krivice. Sada se to promenilo, i očajan sam zbog toga jer zaista volim moju devojku – zaključio je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.