NJEGOVA SUPRUGA JE NOSILA MOBILNI I NA TUŠIRANJE: Kada ga se konačno dočepao, imao je ŠTA DA VIDI i NE ZNA ŠTA ĆE!
Varanje, Foto: Profimedia

afera

NJEGOVA SUPRUGA JE NOSILA MOBILNI I NA TUŠIRANJE: Kada ga se konačno dočepao, imao je ŠTA DA VIDI i NE ZNA ŠTA ĆE!

"Priznala je aferu i ne znam šta da radim."

Objavljeno: 21:21h

Zajedno smo osam godina i imamo ćerku koja ima tri godine. Mislio sam da nam je odnos u redu iako nam je seksualni život nešto lošiji od kada se rodila kćer.

Postalo mi je sve sumnjivo pre godinu dana kada se počela ponašati čudno. Skrivala je mobilni, nosila ga je sa sobom čak i na tuširanje. Toliko me to mučilo da sam imao svakodnevne glavobolje i nisam mogao spavati. Odlučio sam joj uzeti mobilni kada sam video da je stigla poruka od partnera njene najbolje prijateljice - malo je reći da sam bio šokiran", započeo je priču 35-godišnji muškarac. Bilo je očito iz poruka da je njen ljubavnik dolazio kod njih kući dok je on na poslu te da su se seksali u njihovom bračnom krevetu. "Priznala je aferu i ne znam šta da radim."

Savetnica za odnose i probleme, Deidre, odgovorila mu je da treba da reše sve probleme i razgovarati o svemu detaljno pre nego krenu dalje. "Ne opravdavam suprugu što je varala, ali moraš saznati što joj se tada događalo u glavi. Mislite na dete koje treba sretne roditelje. Preporučujem da potražite pomoć bračnog savetnika."

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.