SVASTIKA MI STALNO ŠALJE GOLE SLIKE, A SADA HOĆE I AKCIJU SA MNOM: Pod JEDNIM JEDINIM USLOVOM
Ilustracija, Foto: Printscreen:Instagram

U PROBLEMU

SVASTIKA MI STALNO ŠALJE GOLE SLIKE, A SADA HOĆE I AKCIJU SA MNOM: Pod JEDNIM JEDINIM USLOVOM

Kada je dobio nepristojnu ponudu od svastike, život mu se promenio

Objavljeno:

Jedan Britanac se neočekivano našao u velikom problemu kada mu je sestra njegove supruge predložila da vode ljubav.

– Ja imam 39, a moja supruga 27 godina. Imamo trogodišnju ćerku i sina koji ima 18 meseci. Otkada se on rodio, naš seksualni život više ne postoji – kaže on i nastavlja:

– Pokušavam da imam razumevanja ali moja frustracija je sve veća. Za moj rođendan, svastika i njen muž su došli na večeru kod nas, i u jednom trenutku se on našalio koliko često njih dvoje vode ljubav. Ja sam samo prokomentarisao da bi bar jednom mesečno, bilo pravo čudo.

– Bio sam iznenađen kada mi je sestra moje žene narednog dana poslala poruku. Na početku je bila puna razumevanja, govorila mi je da moram da razumem suprugu koja je rodila dvoje dece… Ali, ubrzo su poruke postale mnogo vrelije i nije krila svoju nameru da mi “pomogne” da rešim svoj problem – priznaje muškarac.

– A onda je usledio prvi šok, objasnila mi je da su njen suprug i ona svingeri, i predložila mi je da imam “trojku” sa njima! Ne samo da bi to bilo ostvarenje moje najveće fantazije već bi bilo neverovano lako da se sprovede u delo. Ja radim u firmi za isporuku pošiljki, i stalno sam na terenu dok je moja žena kući s decom. Čak i da dođem kući nekoliko sati kasnije ne bih morao bilo šta da objašnjavam – navodi Englez.

– Potom je svastika prešla u pravu ofanzivu, i stalno mi šalje svoje eksplicitne slike. Sve sam nervozniji jer kad god pokušam da iniciram seks sa suprugom, ona se okrene na drugu stranu ili kaže da je previše umorna. Istina je da se deca često bude noću, ali zar moram da zaboravim na vođenje ljubavi a da nisam još napunio ni 4o godina – pita se on.

– Svastika izgleda sjajno, ona ima 33, a njen muž 37 godina. Danima ne spavam jer sve vreme razmišljam o njenoj ponudi. Međutim, koliko god to primamljivo zvučalo, nisam siguran da je to dobra ideja – u dilemi je Britanac.

(Espreso/ The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.