JEDNOSTAVNA TEHNIKA ZA SPREČAVANJE PRERANE EJAKULACIJE: Ovo ne smete da propustite
Ilustracija, Foto: Profimedia

DONOSIMO

JEDNOSTAVNA TEHNIKA ZA SPREČAVANJE PRERANE EJAKULACIJE: Ovo ne smete da propustite

Šta god uzrokovalo da tvoj partner svrši ranije nego što želi, postoji posebna tehnika koja to može sprečiti

Objavljeno:

Tvoj partner uvek rano doživi vrhunac, premda bi ti htela nastaviti? To se može dogoditi i u najboljim vezama… Međutim, ako rana ejakulacija postane norma, tvoj ljubavni život može patiti. Postoji mnogo razloga za preranu ejakulaciju, poput stresa ili pritiska „za sjajno izvođenje“. Ali, razlog tome može biti i genetska predispozicija.

Šta god uzrokovalo da tvoj partner svrši ranije nego što želi, postoji posebna tehnika koja to može sprečiti. Ovako funkcioniše tehnika stiskanja.

Usred ste vođenja ljubavi i tvoj partner primećuje da će uskoro doživeti orgazam? Unapred dogovorite znak. Jednostavna i otvorena komunikacija, poput: „Uskoro ću svršiti!“, sasvim je u redu.

Sada je na tebi da koristiš tehniku stiskanja: Kako bi to to učinila, „stisni“ njegov najbolji komad. Dakle, palcem i kažiprstom nežno stisni područje na donjem rubu glavića i drži tako oko 15 sekundi. Time se smanjuje želja za orgazmom, nakon čega možete nastaviti. Kod ove tehnike najvažniji je pravilan pritisak, jer preslabo ili prekratko pritiskanje ne sprečava značajno ejakulaciju, a prejako stiskanje može biti bolno. Ali, ne brini: vežba čini majstora!

Ako je potrebno, možeš ponavljati stiskanje dok zajedno ne dođete do vrhunca - nije li to lepo? Osim toga, muškarcima bi svesno iskustvo uzbuđenja i opuštanja trebalo biti posebno ugodno.

Je li tehnika stiskanja opasna?

Pitate se oboje je li stiskanje penisa u redu ili je možda opasno? Odgovor: pritisak je isprva bezopasan, ali može se dogoditi da se ne inhibira samo želja za ejakulacijom, nego se i snaga erekcije obično smanjuje. Međutim, uz malo prakse i odgovarajuću stimulaciju, erekcija se obično ponovno može u potpunosti postići.

Još jedna negativna stvar: ova se tehnika se može shvatiti kao „intervencija za remećenje“ u ljubavnoj igri - problem se može izbeći kombinovanjem stiskanja s milovanjem i nežnostima, tako da se kratki prekid više ne doživljava kao neugodan. Pokušaj s erotskom masažom!

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.