IMAO SE*SUALNI ODNOS SA MILF DAMOM U SOBI PORED: Ovo je njegovo ISKUSTVO, ne biste verovali
Ilustracija, Foto: Profimedia

muke

IMAO SE*SUALNI ODNOS SA MILF DAMOM U SOBI PORED: Ovo je njegovo ISKUSTVO, ne biste verovali

Devojka brine da joj bolesna mama ne dobije koronavirus i ne želi se seksati pa ju je dečko prevario

Objavljeno: 13:03h

Pre par nedelja sam se na prijateljevoj proslavi 21. rođendana poseksao s njegovom mamom. Mislio sam da će to biti seks za jednu noć, ali stalno mislim o njoj iako imam curu s kojom živim tri godine, ispričao je anonimni mladić u pismu psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre. Kad ih je prijatelj pozvao na rođendan, devojka mu je, kaže, rekla da je u redu da ide ako će se držati pravila o fizičkoj distanci.

- Bilo je sjajno ponovno izaći i videti prijatelje. Popio sam nekoliko piva i sreo prijateljevu majku. Još nije napunila 40 godina, samohrana je mama i koliko se sećam uvijek je koketirala s prijateljima svog sina, čak i dok smo bili u školi - napisao je.

S njom je brzo završio u njenoj sobi, a seks je bio sjajan, pogotovo jer u zadnje vreme nije bio intiman s devojkom jer ona brine o bolesnoj mami i nije joj do seksa. Nitko na zabavi nije primetio što se dogodilo, ali sutradan je osećao krivnju, no opet se otišao s njom naći kad mu je poslala poruku.

- Možda ste se i izvukli s tim jednim varanjem, ali pretpostavimo da vam je prijateljeva mama prenela koronavirus i da se on preko vas proširio na vašu devojku i njenu majku. Posledice bi biti grozne. Bezobzirno je varati devojku kad njoj nije do seksa jer brine za svoju mamu - napisala mu je Deidre i poručila da dalje izbegava mamu svog prijatelja i kako god može bude svojoj devojci podrška...

(Espreso/ Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.