IMAO JE AKCIJU SA KOLEGINICOM I SADA JE U PAKLU: Nije mogao ni da zamisli ŠTA ĆE ZBOG TOGA DA GA SNAĐE! GLUPAN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

IMAO JE AKCIJU SA KOLEGINICOM I SADA JE U PAKLU: Nije mogao ni da zamisli ŠTA ĆE ZBOG TOGA DA GA SNAĐE! GLUPAN!

Shvatio je da je njihova veza gotova

Objavljeno: 21:03h

“Iako sam veren već dve godine sa dugogodišnjom devojkom, započeo sam aferu sa devojkom sa posla.”

Ovako je svoju priču započeo jedan Britanac.

On je poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders i objasnio u kakvoj situaciji se nalazi.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

“Imam 34 godine i pet godina sam živeo sa verenicom koja ima 32 godine. Volim je, ali mi se više ne dopada, a seksualni život nam je nepostojeći”, napisao je on.

“Pokušao sam da popravim stvari – izvodio sam je na sastanke, kupovao seksi veš, vodio je na vikende, ali ništa nije uspelo da popravi situaciju”, kaže.

“Ona misli da da sam osećajan i romantičan, a ja samo pokušavam da povratim strast među nama. Istina je da je naša veza uništena. Ona je slatka i ljubazna, ali me ne uzbuđuje. Stalno pokušava da zakaže datum našeg venčanja, a sada kada su Covid mere ukinute, ponestalo mi je izgovora za odlaganje”, kaže muškarac.

“U međuvremenu, pre nekoliko meseci, nova devojka se pridružila mom timu na poslu. Ona je tek napunila 22 godine, prirodno je lepa i duhovita. Prvo smo bili samo prijatelji, ali što više razgovaram sa njom, sve više se zaljubljujem u nju. Po načinu na koji se ponaša i kako flertuje sa mnom, jasno je da i ona oseća isto”, piše.

“Pre dve nedelje, naša veza je postala i fizička. Imali smo seks u kancelariji, nakon radnog vremena. Od tada se to ponovilo još nekoliko puta. Lagao sam verenicu i rekao da moram da radim do kasno, ili da idem na piće sa društvom, a umesto toga sam išao kod nove devojke na seks. Užasno se osećam, ali sam shvatio da je ona sve što želim”, zaključio je ovaj muškarac.

“Ako niste srećni u svojoj vezi i varate svoju verenicu, jedino što možete da uradite jeste da raskinete veridbu. Nije fer da nastavite da je lažete, kada duboko u sebi znate da nemate budućnost i jasno je da ne želite da je oženite. Ako bude saznala za vašu aferu, to će je uništiti, a veza će se svakako završiti. Morate da budete iskreni sa njom. Neće biti prijatno, ali je ispravno. Što se vaše koleginice tiče, možda deluje da je ona sve što vi želite, ali podsećam vas da ste nekada davno to mislili i za svoju verenicu. Upamtite, ova devojka ima samo 22 godine i ova veza možda neće potrajati. Možda je ovo samo pokazatelj da niste spremni da se obavežete. Kada budete raskinuli veridbu, videćete kako stvari stoje sa drugom devojkom”, odgovorila je Deidre.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.