10 GODINA NISAM VODILA LJUBAV SA MUŽEM, A ON MI SVAKI DAN RADI 1 STVAR: Nije svestan moje NAJVEĆE TAJNE
Devojka, ilustracija, Foto: Profimedia

au!

10 GODINA NISAM VODILA LJUBAV SA MUŽEM, A ON MI SVAKI DAN RADI 1 STVAR: Nije svestan moje NAJVEĆE TAJNE

Ona se nalazi na raskrsnici u braku

Objavljeno:

Kako izgleda brak posle 10 godina bez vođenja jubavi, opisala je jedna Britanka.

– Ja imam 42, a moj muž 45 godina. Kada me je pre 10 godina prevario, ipak sam odlučila da ga primim nazad, i to isključivo zbog njegovih sinova koje obožavam – priča žena i nastavlja:

– Da nije bilo dece, istog sekunda bih ga ostavila. Od tada ne osećam više bilo kakvu privlačnost ili ljubav prema njemu, i već celu deceniju nismo vodili ljubav.

– Neshvatljivo je da je mogao da me prevari, naročito posle onoga što sam uradila za njega. Prihvatila sam ga kada ga je prva supruga ostavila, i odgajala sam njegove sinoce kao da su moji. Oni mi znače najviše na svetu – objašnjava ona.

– Bez obzira na dugu apstinenciju, on svakog dana pokušava da me nagovori na seks, hvata me za zadnjicu ili grudi, i moli me da dodirnem njegov polni organ. To meni, naravno, ne pada na pamet, a on očigledno ne zna moju tajnu – zauvek je gotovo sa vođenjem ljubavi, on me sigurno više nikada neće ni videti golu, a kamoli u “akciji” sa njim – iskrena je Engleskinja.

Odgovor terapeta: Jasno je da ste ogorčeni već dugo.

Normalno, nije smeo da vas prevari, ali najvažnije pitanje je šta vi trenutno dobijate od tog braka.

Kažete da vas on više ne privlači, ali da li ga i dalje volite? Ako i dalje gajite osećanja prema njemu, možda je taj brak vredan spasavanja.

Odvojite malo vremena i objasnite mu da ste i dalje nesrećni zbog njegove preljube i da biste zajedno mogli da odete kod bračnog savetnika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.