POZA 69 JE OTIŠLA U PROŠLOST: Isprobajte strastvenu 77-icu za NEZABORAVNE letnje užitke!
Foto: Profimedia

ISPROBAJTE

POZA 69 JE OTIŠLA U PROŠLOST: Isprobajte strastvenu 77-icu za NEZABORAVNE letnje užitke!

Seks položaj 77 nova je 69 poza. Dobio je naziv po tome kako se spoje tela partnera dok su u tom položaju

Objavljeno: 16:32h

Stari, opštepoznati i izlizani položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne moraš biti žena od gume ili cirkuski akrobat. Sličan je „položaju kašike“, odnosno dobio je naziv po tome kako se spoje tela partnera dok su u tom položaju. Da biste postigli ovu numeričku ekstazu, lezite oboje na bok tako da je partner iza tebe te gledajte oboje u istom smeru.

Potom stavi obe noge oko gornje noge muškarca, a kad on uđe u tebe, kreni stražnjicom prema njemu. Onda samo ispružite lagano noge za ugao od 45 stepeni od tela, ali ostanite „zapetljani“. Bokovi su stalno na istoj visini i polako ih savijajte – tako da upravljate tokom događaja.

Zvuči komplikovano – ali u praksi je puno jednostavnije nego ovako „na papiru“. U tom položaju stimuliša se direktno G-tačka. Jednostavno isprobajte taj položaj – čak i ako vam tela neće izgledati poput dve sedmice - uživaćete već i dok se „nameštate“. Dragi položaju 69, konkurencija ne spava! Šta očekivati nakon položaja 77? Možda 88? E, to bi bilo zanimljivo!

(Espreso, Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media