"URADILI SMO TO NA STOLU, A POTOM MI JE SAOPŠTILA...": Muškarca nakon STRASTVENE noći dočekalo ŠOKANTNO saznanje
Foto: Profimedia

NEZGODNA SITUACIJA

"URADILI SMO TO NA STOLU, A POTOM MI JE SAOPŠTILA...": Muškarca nakon STRASTVENE noći dočekalo ŠOKANTNO saznanje

Dogovorili smo se da se ponovo nađemo kad se vrati sa tronedeljnog odmora, ali sada sam saznao da je trudna. Ne znam šta da radim, jer mi je prerano da postanem otac

Objavljeno: 18:16h

Jedan Britanac se našao u nezgodnoj situaciji nakon što je vodio ljubav sa jednom devojkom.

– Imam 27 godina i radim u pabu. Volim svoj posao, ali mi previše vremena oduzima, pa nemam mnogo šansi da upoznam nekoga – započeo je svoju priču.

– Samac sam već godinu dana, pa sam pomislio da okušam sreću na sajtovima za upoznavanje. Nije trebalo dugo da pronađem nekoga ko mi se činio savršenim.

– U početku smo samo ćaskali. Mnogo mi se svidela, a posle mesec dana smo prvi put izašli. Ona ima 25 godina. Izašli smo na nekoliko pića i sjajno se proveli. Nedelju dana kasnije pozvao sam je kod mene na večeru.

– Tada smo vodili ljubav u mom stanu za stolom. Dogovorili smo se da se ponovo nađemo kad se vrati sa tronedeljnog odmora, ali sada sam saznao da je trudna. Ne znam šta da radim, jer mi je prerano da postanem otac. Rekla mi je da ne želi da razmišlja o pobačaju i kaže da sebi nikada ne bi oprostila kad bi to uradila. Znam da je trebalo da koristimo zaštitu, ali u trenutku strasti nismo razmišljali o tome – završio je svoju priču.

(Espreso, The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.