OTKRIO SAM DA MOJA ŽENA SPAVA SA SVOJOM DRUGARICOM: Ali onda je usledio dodatni ŠOK!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRELJUBA

OTKRIO SAM DA MOJA ŽENA SPAVA SA SVOJOM DRUGARICOM: Ali onda je usledio dodatni ŠOK!

Njegova supruga ima 38, a on 40 godina. Ona je pravi avanturista u njihovoj vezi i zajedno se super zabavljaju. Oduvek mu je govorila da bi volela da ima seks s drugom ženom, ali mislio je da je to samo maštarija

Objavljeno: 08:59h

Budući da sam imao vasektomiju, bio mi je šok kada sam pronašao test za trudnoću u kanti našeg kupatila. Tada sam otkrio da je moja supruga spavala sa svojom prijateljicom i njenim suprugom - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njegova supruga ima 38, a on 40 godina. Ona je pravi avanturista u njihovoj vezi i zajedno se super zabavljaju. Oduvek mu je govorila da bi volela da ima seks s drugom ženom, ali mislio je da je to samo maštarija.

Kad je pandemija pogodila, oboje smo radili od kuće i uživali smo u više seksa nego ikad, ali ona je i dalje želela da spava s nekim drugim. Njena prijateljica je u braku otvorenog tipa i znam da ona i suprug vole sving. Bio sam sumnjičav, pa sam nastavio da je ispitujem i ona je napokon priznala sve, da je bila neverna i da je imala seks s prijateljicom - nastavio je.

Preljuba, Varanje
foto: Profimedia

- Dobijam puno pisama od partnera zabrinutih da nikad neće preboleti prevaru, ali ponekad im ona pomogne. Parovi ponekad osećaju bolju povezanost i bolji seksualni život nakon afere.

Varanje s muškarcem ili ženom nema razlike, to je i dalje varanje. Dobra stvar je što vaša supruga insistira da mašta nije opravdala njena očekivanja i da ste vi onaj koga želi - odgovorila mu je Deidre.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Večerenji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.