MISLIM DA ĆE ME USKORO OSTAVITI! MUŽ ŽELI DA VODIMO LJUBAV 3,4 PUTA NEDELJNO: Odbijam ga iz 1 RAZLOGA
Ilustracija, Foto: Profimedia

problemi u krevetu

MISLIM DA ĆE ME USKORO OSTAVITI! MUŽ ŽELI DA VODIMO LJUBAV 3,4 PUTA NEDELJNO: Odbijam ga iz 1 RAZLOGA

Ako partneri ne zadovoljavaju svoje potrebe za seksom, sigurno da će u jednom momentu doći do rasprave

Objavljeno:

Jednako kao i druge stvari, seks je veoma bitan kad je brak u pitanju.

Ako partneri ne zadovoljavaju svoje potrebe za seksom, sigurno da će u jednom momentu doći do rasprave.

Jedna Engleskinja je ispričala priču kako već neko vreme odbija da ima seks sa svojim mužem.

– Nikada nisam bila preterano seksualno aktivna, ali sve je bilo u redu sa mojim mužem pre nego što smo se venčali. Imali smo redovan seks i zaista sam uživala. Uvek je davao sve od sebe da mi bude ugodno – uošte nije bio sebičan ljubavnik, a ja sam uživala u tome.

Seks
foto: Profimedia

– Nakon što smo dobili decu, sve je krenulo po zlu. Seksualni odnosi su za mene postali bolni, i iako je sada bolje nego pre, i dalje su često neudobni, naročito ako seks traje predugo. Takođe sam stalno umorna – briga o maloj deci i posao čine da se osećam isrcpljeno i zbog zdravstvenih problema se veoma lako umaram. Imam seks sa njim samo da bih ga usrećila – objašnjava ona.

– Trenutno smo u krizi jer nismo imali seks već nekoliko meseci. Možda 10 godina pre toga, imali smo seks jednom u tri nedelje, iako je bilo perioda da po 2 ili 3 meseca uopšte nismo imali seks. Nikada ga ja nisam inicirala, uvek je to bio on i bojim se da sam imala izgovore kako bih ga izbegavala što je duže moguće pre nego što je on odustao.

seks
foto: Profimedia

– Moj muž želi da imamo seks 3 ili 4 puta nedeljno jer ima visok seksualni nagon iako kaže da je bio dovoljno srećan pre nego što smo se venčali, kad smo imali seks otprilike jednom nedeljno. Uopšte ne dobijam ništa od seksa. Nikada nisam doživela orgazam – ni sa partnerom, ni bez njega. Moj muž kaže da mu je potreban seks kako bi se osećao voljeno i poželjno. Volela bih da mogu da imam češće seks sa njim, ali jednostavno ne mogu da radim ništa od toga. Mislim da će me uskoro ostaviti – zaključila je ona.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Objektiv.rs/Reddit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.