IMALA JE TROJKU SA MAJKOM I OČUHOM NJENE DRUGARICE: Sve je išlo SJAJNO, a onda se situacija izmakla KONTROLI!
Vožnja, Foto: Profimedia

ovome se nije nadala

IMALA JE TROJKU SA MAJKOM I OČUHOM NJENE DRUGARICE: Sve je išlo SJAJNO, a onda se situacija izmakla KONTROLI!

Međutim, situacija često u takvim slučajevima ume da se otrgne kontroli

Objavljeno:

U ljubavnom životu je sasvim u redu da eksperimentišete ako ste sami ili ako oba partnera žele isto.

Međutim, situacija često u takvim slučajevima ume da se otrgne kontroli.

Jedna Britanka je ispričala priču kako je imala seks sa majkom i očuhom njene dobre prijateljice, ali da je sve počelo da se menja kad se ona zaljubila u njenog očuha. Ona je često obilazila njihov dom kad je bila mala i družila se sa njihovom ćerkom.

Godinama kasnije, kada je napunila 25 godina, ponovo je stupila u kontakt sa njenom mamom njoj iza leđa. Tada je otkrila da je njena mama u vezi sa drugim partnerom već neko vreme, a ona ju je pitala da li žele “trojku” sa njom.

Nakon što su njih troje imali seks po prvi put, Britanka je ispričala kako je imala seks sa očuhom njene drugarice dok je njegova žena spavala na spratu.

– Spustila sam se dole, a on je krenuo za mnom. Legli smo na kauč i taj put smo išli do kraja, dok je ona sve vreme spavala. Uzbudilo me je saznanje da ona spava na spratu, a ja imam njenog muža. Znam da to zvuči užasno, ali meni je najveća želja bila da imam seks sa njim dok ona spava.

– Sledećeg jutra smo svi ustali i ona je spremila doručak i svi smo razgovarali. Pre nego što sam otišla, nas troje smo se popeli gore i ponovo imali seks, pa sam tada prvi put doživela orgazam sa njima.

Situacija se, međutim, brzo izmakla kontroli kada je počela da se zaljubljuje u očuha svoje drugarice.

– Nedelju dana kasnije počela sam da se sastajem nasamo sa njim. Na početku smo samo razgovarali kako bismo se bolje upoznali jer nismo imali gotovo nijedan razgovor pre nego što smo spavali prvi put. Zaista mi se svideo. Nisam više uživala u “trojci” sa njim i njegovom ženom, želela sam ga samo za sebe. Njihov odnos je postajao sve lošiji, pa su se na kraju razveli.

– Nakon toga, više nijednom nismo imali trojku, a ja sam nastavila da se viđam sa njim. Međutim, da stvar bude gora, moja drugarica je saznala da se ja viđam sa njenim očuhom. Nisam očekivala da će se to desiti, ali na kraju smo i nas dvoje bili primorani da se rastanemo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media