VARAM ŽENU KAD PUTUJEM SA PRIJATELJIMA: Muškarci šokirali, ovo ne smatraju prevarom, evo šta je PRESUDNO!
Izlazak, Foto: Profimedia

istraživanje

VARAM ŽENU KAD PUTUJEM SA PRIJATELJIMA: Muškarci šokirali, ovo ne smatraju prevarom, evo šta je PRESUDNO!

Istraživanje je obuhvatilo i najčešće destinacije za preljubu i prvo mesto je uverljivo zauzela Španija

Objavljeno:

Mešavina sunca, velikih količina alkohola i udaljenosti od žene je ono što potencijalno može da odvede vašeg partnera na pogrešan put, kaže stručnjakinja za seks i veze Džesika Leoni.

- S obzirom na to da će temperature rasti i dugo očekivani dolazak leta napokon je pred nama, možda bi trebalo dvaput da razmislite o tome da li dozvoliti partneru da na odmor ide sam s prijateljima ili ne - dodala je, a zapravo se osvrnula na istraživanje portala IllicitEncounters.com, koje je pokazalo da većina muškaraca ne smatra preljubom "afericu" u inostranstvu.

Ispitali su 1.800 momaka, a njih čak 77 odsto nije videlo nikakav problem u tome da se na odmoru s prijateljima upuste u aferu. Rekli su da je to sasvim prihvatljivo, iako nisu komentarisali da li bi im bilo prihvatljivo da se radi o njihovim partnerkama kad odu na odmor s prijateljicama.

Horoskop
foto: Profimedia

Istraživanje je obuhvatilo i najčešće destinacije za preljubu i prvo mesto je uverljivo zauzela Španija. Kazali su da je to najbolja zemlja za "viva la vida loca" (u prevodu sa španskog - živeti ludim životom).

Na pitanje gde su imali tajnu vezu, njih 44 odsto odgovorilo je: "Na Ibici", što ne čudi, s obzirom na to da je poznata kao raj za zabavu.

- Uvek varam svoju ženu na putovanjima s momcima u inostranstvo, jer život je prekratak da ne bih to radio - rekao je jedan od ispitanika.

Drugi je prokomentarisao:

"Što se dogodi u inostranstvu, ostaje u inostranstvu. To je sada postao pomalo ritual za mene i momke. Svake godine rezervišemo nedelju dana - sunce, dobra hrana, odlično društvo i ako imate sreće, lepi mali izlet za jednu noć. Moja žena, očito, ne bi bila presrećna da zna šta nameravamo kad krenemo na put, ali budući da je to samo seks i malo zabave, nema razloga za zabrinutost. Ne volim je ništa manje zato što se ponekad malo zabavim."

- Za mene nema sumnje da je varanje u inostranstvu prihvatljivo. Budući da sam to već radio, to je samo fizički, ne tražim emocionalnu vezu. Smatram da sve dok možete da odvojite od drugog, štete nema. Popiješ malo previše s momcima, malo se opustiš, vratiš se kući i sve se vraća u normalu, niko ne mora da zna - rekao je treći, a prenosi dailystar.co.uk.

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso/ Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.