Da li vam se BAŠ OVO nekada desilo tokom SE*SA?
Seks, Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

ODGOVORITE

Da li vam se BAŠ OVO nekada desilo tokom SE*SA?

Svaki par je tokom seksa doživeo bar jedan od pet navedenih kikseva.

Objavljeno:

Ispuštanje gasova

U tom trenutku to može da vam se učini kao smak sveta, ali ova se neugodnost zapravo često događa u krevetu. Osoba u proseku ispušta gasove 10 do 15 puta dnevno, a trenje kod seksualnog odnosa to može da pojača.

Zato, ako vam se dogodi da tokom seksa ispuštate gasove, setite se da se to događa mnogima pa slegnite ramenima, izvinite se zbog neprijatnog mirisa pa promenite temu.

Slučajna povreda

Seks ne mora da bude grub da biste se povredili dok ga upražnjavate. Partner, na primer, može da vas ugrize (ili vi njega), ogrebe, možete da istegnete mišić, može da vas uhvati grč u nozi, itd.

U slučaju povrede u krevetu bilo bi dobro da ustanete i odmah sanirate ranu, stavite flaster i uzmete aspirin. Ako je moguće, posle toga nastavite sa užitkom.

Seks, Ljubav, Intima, Odnosi
foto: Profimedia / Hugo Felix / Panthermedia /

Pogrešno ime

Možete godinama da budete u braku pa da vam se dogodi da supruga tokom odnosa nazovete imenom bivše ljubavi. To ne znači da muža više ne volite i da razmišljate o svom prvom dečku, već samo potvrđuje činjenicu da je mozak čudesan organ, naročito za vreme seksa kad je sposobnost razmišljanja smanjena pa možemo da kažemo nešto pre nego što razmislimo o tome.

Ovim ćete sigurno da povredite partnera, pa mu se iskreno izvinite i podsetite ga koliko ga volite.

Neugodni telesni zvuci

Seks nije uvek čist i uredan. Neugodni zvuci poput krčenja creva mogu da poremete romantične trenutke. Na primer, skoro svaka žena je doživela ispuštanje vaginalnih gasova tokom odnosa do čega dolazi zbog vazduha koji je ostao u vagini. I protiv ove neugodnosti najbolji lek je – smeh.

(Espreso/021)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media