EVO KAKO TELO ŽENE REAGUJE NA MUŠKI POLNI ORGAN: Tokom penetracije mu se dešavaju OVE STVARI
Seks, Foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia

DA LI STE ZNALI?

EVO KAKO TELO ŽENE REAGUJE NA MUŠKI POLNI ORGAN: Tokom penetracije mu se dešavaju OVE STVARI

Od trenutka kad pomislite na njega, do orgazma - evo šta vam se dešava.

Objavljeno: 18:48h

One sekunde kad pomislite na muškarca kojeg želite, ali, onako, da možete da ga "namirišete", krvni sudovi se šire, a krv počinje da kola ka genitalnoj regiji. I to ponekad bude tako snažno da šake kao da vam se zalede.

U isto vreme, počinje da se luči svetlucavi, providni sekret, prirodni lubrikant, sastavljen od proteina i aminokiselina, bude se hiljade nervnih završetaka, a čitava vaginalna regija postaje meka i podatna, spremajući se za ono što sledi. (E sad... Ako niste zajedno u tom trenutku, ne preostaje vam ništa drugo nego da se malo posvetite sebi. A ako je on tu, znate i sami.)

Klitoris napupri i malo kao da se ukruti, dešava se nešto kao malecka erekcija. Ako ste jako uzbuđeni, njegova veličina može se povećati i do tri puta. Naravno, to se neće desiti baš svaki put, ali ako imate sreće i uz sebe imate muškarca koji zna šta radi... dešavaće vam se i to. (I ovde nije, naravno, poenta u veličini, kad smo već kod toga, svi znamo koja se računa, iako se svi uglavnom pravimo da nije tako, nego u stanju svesti koje će vas do toga dovesti.)

seks
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Grudi takođe porastu, ponekad čak i za četvrtinu, zahvaljujući navali krvi i lučenju prolaktina, a bradavice postanu osetljivije.

Grlič materice omekša, a kad penis "pogodi" glavni, veliki splet nerava u toj regiji... Znate šta sledi. Zone mozga zadužene za anksioznost i strah se bukvalno isključuju, pokreti tela postaju nesvesni, a vagina se kontrahuje u intervalima. I izraz lica vam se promeni, otkrivajuči vašu pravu prirodu, živu i nesputanu, onu drugu stranu vas koju poklanjate samo odabranima. I zato će muškarac, onaj jedan, poseban i dragocen, onaj kojeg svaka od nas želi, a samo retke imaju sreće da sretnu, želeti da vas gleda u lice dok doživljavate orgazam. Zato što zna da je to jedinsvena prilika da bude na samom izvorištu one suštinske životne energije koja čini da sve bude dobro. Na trenutak bar.

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.