ZBOG OVIH POZA NE MOŽETE DA DOŽIVITE ORGAZAM: Ovaj tekst mora da pročita SVAKI PAR!
Seks, Foto: Profimedia

OPREZ

ZBOG OVIH POZA NE MOŽETE DA DOŽIVITE ORGAZAM: Ovaj tekst mora da pročita SVAKI PAR!

Neverovatno

Objavljeno: 22:32h

Neke od omiljenih poza mnogi parova, kao što je misionarska, mnogima zapravo sabotiraju zadovoljstvo odnosno orgazma koji je poželjan na kraju odnosa, ali evo i kako da to izbegnete.

Misionarska poza

Gledanje muškarca koji se uzdiže nad vama i koji uspostavlja sa vama kontakt očima može biti super-seksi. Ali klitoris nažalost obično biva zapostavljen tokom ovog čina.

Rešenje: Okrenite stvari u svoju korist tako što ćete leći povrh njega dok će on biti taj koji će malo raširiti noge. Kada se budete propinjali uz njega, trljaćete se vašim osetljivim delovima o njega svakim pokretom.

Takođe, bez obzira na to ko je gore, u ovaj ljubavni miks ubacite i vibrirajući prsten za njegov penis kako biste oboje uživali u njegovim zujećim čarima.

Obrnuta kaubojka

seks
foto: Dmitri Maruta / Alamy / Profimedia

Baš kao i kod misionarske poze i ovde nervni završeci klitorisa propuštaju svu tu akciju. Dajte im malo više ljubavi.

Rešenje: Koristite se rukama ili vibratorom kako biste stimulisali svoje najosetljivije mesto tokom ovog čina. A dok vi budete hrlili ka vrhuncu, on će i dalje uživati u sjajnom pogledu na akciju. Dvostruki dobitak!

Seks sa nogu

Seksualni čin na nogama deluje vrlo uzbudljivo, naročito u filmovima, ali logistički je vrlo zahtevan kada govorimo o stvarnom životu. Vaše visine i sam ugao penetracije jednostavno ne pogoduju toliko dostizanju vrhunca.

Rešenje: Podignite i oslonite se jednom nogom na stolicu ili neki drugi obližnji komad nameštaja kako biste se bolje suprostavili visinskoj razlici, a zatim nešto šire raširite noge kako bi vaš muškarac mogao da omota svoje ruke oko vas ili ispod vas da bi tokom seksa stimulisao klitoris. Isto tako, možete se okrenuti i samostimulaciji ukoliko on to ne učiti za vas.

Ležeći na boku

Ovo je favorit među jutarnjim pozama kada se osećate lenjo ili pak u situacijama u kojima želite blisko-kontaktan seks, ali ni ona nažalost ne pruža najbolji ugao da biste doživeli orgazam.

Rešenje: Dok ležite na boku, podignite gornju nogu u vis i držite je tako ili je oslonite na njegovu gornju nogu, savetuje ona. To će vama, a i njemu olakšati pristup klitorisu.

Bonus: Umesto da se oslonite na pravu penetraciju, možete mu dati ideju da svojim penisom prolazi između vaših butina tako da njegovim vrhom dolazi u kontakt sa klitorisom.

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.