OVO MUŠKARCU UBIJA ŽELJU ZA SE*SOM! U pitanju su ČAK 12 STVARI, samo ćete mu biti ODBOJNE
Ilustracija, Foto: Profimedia

seks

OVO MUŠKARCU UBIJA ŽELJU ZA SE*SOM! U pitanju su ČAK 12 STVARI, samo ćete mu biti ODBOJNE

Ako muškarac nije u mogućnosti da se brine o svojoj porodici i obezbedi sve što je potrebno za njegove najmilije, teško da će njegova seksualna želja biti na vrhuncu

Objavljeno:

Istina je da se momci mogu vrlo brzo napaliti, ali isto tako se vrlo brzo može ubiti njihova želja za seksom. Ovih 12 stvari brzo će ih ohladiti od želje za vođenjem ljubavi.

1. Pričanje o finansijama. Ovo ne samo da ubija želju za seksom, već mnogima i želju za životom.

2. Spominjanje roditelja. Ne preporučuje se ni pre seksa, ni za vreme seksa, niti nakon seksa. Zapravo nikad.

3. Ukazivanje na penis u erekciji. Iz nekog razloga žene misle da je u redu isticati kad muškarac ima erekciju. Ali to nekim muškarcima nije nimalo seksi, naročito ako su u detinjstvu imali neke traume, na primer u svlačionicama, zbog toga što je neko primetio njihovu erekciju.

4. Ometanje tokom seksa. Ako za vreme seksa žena komentariše da bi trebalo počistiti prašinu ispod kreveta, da bi trebalo oprati suđe… Seks bi trebalo da bude uživanje, a teško da će to biti uz nizanje kućnih poslova.

1 / 5 Foto: Profimedia

5. Pričanje o drugim muškarcima. Podsticanje ljubomore da bi se muškarac još više napalio sasvim je loša ideja. Definitivno.

6. Stres. Nema se tu više ništa dodati.

7. Nedostatak sna. Teško je fokusirati se na bilo šta ako nekome hronično nedostaje sna. U tim trenucima jedina želja koja se budi je želja za krevetom i spavanjem.

8. Ako muškarac nije u mogućnosti da se brine o svojoj porodici i obezbedi sve što je potrebno za njegove najmilije, teško da će njegova seksualna želja biti na vrhuncu.

9. Razgovor o deci. Nema ništa napaljujućeg u razgovoru o deci.

10. Žena kojoj je neprijatno zbog vlastitog tela i izgleda, ni sama sebi nije seksi. Muškarci žele svoje partnerke i njihovo telo. Nema potrebe da se žene stide svog tela, to muškarce rastužuje.

11. Plač. Da ne bi bilo zabune, nema ništa loše u plaču. I nije važno plače li žena ili plače muškarac, ali to ne ide uz seks.

12. Biti bolestan. Zapušen nos, kašalj, temperatura… i da dalje ne nabrajamo. U tome nema ničeg uzbudljivog.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.