DA LI JE OVO MOGUĆE?! Muškarci u ovim GODINAMA su NAJAKTIVNIJI u SE*SU, NEVERICA
Odnos, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Muškarci u ovim GODINAMA su NAJAKTIVNIJI u SE*SU, NEVERICA

Prema tome sasvim je prirodno da ih različite stvari uzbuđuju u dvadesetim, tridesetim, četrdesetim ili pedesetim godinama

Objavljeno:

Svi muškarci, bez obzira u kojoj su starosnoj dobi, obožavaju da se prepuste strastima i potpuno uživaju u seksu sa svojom partnerkom.

Ipak treba imati u vidu da je libido kod muškaraca pod direktnim uticajem hormona, što znači da se on menja tokom godina. Prema tome sasvim je prirodno da ih različite stvari uzbuđuju u dvadesetim, tridesetim, četrdesetim ili pedesetim godinama...

To je dokazala i anketa internet stranice "LeAffair“ na osnovu koje je otkriveno koliko se razlikuju želje mlađih i starijih muškaraca.

1 / 8 Foto: Profimedia

Nežan seks umesto grubog i prljavog

Iako će vas možda iznenaditi, rezultati ankete su pokazali da sredovečni muškarci uživaju u romantici. Muškarci stariji od 40 godina prednost daju nežnom vođenju ljubavi, uživaju u dugom ljubljenju i zagrljajima, te je mazni seks na prvom i drugom mestu njihovih želja. Verovali ne, čak i ispred oralnog.

seks
foto: Profimedia

"LeAffair“ navodi da se na listi nalazi i normalan seks, a zatim slede seks sa ženom koja nosi seksi donji veš i visoke štikle, SM igrice i seks u troje. Zanimljiv je podatak da muškarci u srednjim godinama nisu ljubitelji fotografisanja i snimanja seksa.

Mlađi muškarci otvoreni ka eksperimentisanju

Seks
foto: Profimedia

Anketa je takođe otkrila da muškarci u dvadesetim i ranim tridesetim godinama uživaju u seksulanom eksperimentisanju. Na listi najvećih želja se nalaze grupni seks i snimanje seksi fotografija i videa. Kako erekcija i seksualni odnosi u dvadesetim godinama obično traju dosta duže, mlađi muškarci su spremni da imaju pravi maraton seksa za jedno veče i da isprobavaju nove stvari.

seks
foto: Profimedia

Dosadašnja istraživanja su pokazala da je seksualna aktivnost muškaraca najveća u dobi između 20 i 30 godina. I dok četdesetogodišnji muškarci ređe imaju seks, on postaje značajno kvalitetniji u ovim godinama.

Mladi muškarci su previše koncetrisani na kvantitet, a stariji na kvalitet.

(Espreso / Telegraf / LeAffair)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.