ZA OVU ŽENU IRFANA MENSURA SIGURNO NISTE ZNALI! Ljubio je pre Srne Lango, RAZOTKRIVENI SU (FOTO)
Irfan Mensur, Foto: Print Screen Youtube/newsttar

jeste li znali?

ZA OVU ŽENU IRFANA MENSURA SIGURNO NISTE ZNALI! Ljubio je pre Srne Lango, RAZOTKRIVENI SU (FOTO)

Pre dve godine dobio je bitku sa korona virusom, a kako kaže najveća podrška bio mu je kolega Žarko Laušević. Dva glumca su ležala u susednim apartmanima KBC Bežanijska kosa i svakodnevno su se viđala i bodrila. Zanimljivo da je i Lauš baš rođen kao i Irfan na današni dan

Objavljeno: 15:43h
  • 2

Glumac Irfan Mensur tri puta u svom bogatom životu je uspeo da pobedi smrt, a o svemu je govorio javno.

-Umro sam pre devet godina. Odlazeći na operaciju, kad su mi ugradili tri bajpasa, znao sam da iza sebe ostavljam ime i prezime, nešto što sam uradio, tri sina i neke žene koje će me se sećati. Ne plašim se tog izdisaja- rekao je Irfan.

Pre dve godine dobio je bitku sa korona virusom, a kako kaže najveća podrška bio mu je kolega Žarko Laušević. Dva glumca su ležala u susednim apartmanima KBC Bežanijska kosa i svakodnevno su se viđala i bodrila.

-Umalo nisam nastradao i devedesetih. Bila je 1992. godine, a ja sam imao pištolj u ustima. Bukvalno! Mogao sam tada da nestanem. Neki primitivni ljudi, kad je sve bilo sivo, želeli su da se svi prezivamo na ić. Sa Žarkom Lauševićem su to veče hteli da popiju piće, a mene su terali zato što se zovem Irfan Mensur. Sve se dešavalo u „Stupici“ i izvan nje. Otišao sam iz Srbije, ali sam odlučio da se vratim. Proverio sam kod vođe sive Srbije da li da se vraćam ili ne. On mi je rekao da se vratim. Jedini sam čovek koji je vratio švedski pasoš. Dobio sam ekspresno njihovo državljanstvo. Moj očuh je video da na pasošu ima vodeni žig koji oni nemaju na svojim pasošima. Dobio sam pasoš političkog izbeglice… Nisam se osećao tako… Samo sam hteo da se sve smiri i da se taj kukolj istrebi. Vratio sam ga. Otišao sam kasnije s jugoslovenskim pasošem u London, Kopenhagen, u Švedsku, pa nazad u Srbiju – pričao je Mensur.

Otac glumca Mensur Kurić je rodom iz Niša, a potiče od begovske porodice iz Donjeg Vakufa dok mu je majka Nada Wasche potomak grofovske prodice Alaupović. S majčine strane ima češke, mađarske i hrvatske korene. Otac mu je bio musliman, a majka hrišćanka.

1 / 4 Foto: Printscreen

-Želeo sam da izgradim svoju lozu i ostavim svoj trag i zato sam ime svog oca uzeo za svoje prezime. Ostavljam tri čoveka iza sebe, Filipa, Pavla i Aleksu (Srnin sin iz prvog braka, op. aut.). Aleksu delim s njegovim ocem. Odgajio sam ga od njegove druge godine. On mu je tata, a ja sam mu ćale – ispričao je glumac za Kurir.

Malo njih zna da je, pre braka s koleginicom Srnom Lango, Irfan bio u braku sa jednom od najlepših žena Jugoslavije, manekenkom Ljiljanom Perović.

U doba najveće popularnosti Ljiljana je upoznala Mensura i posle kraće veze su stali pred matičara.

– Udala sam se iz velike ljubavi. Bila sam zaljubljena u Irfana, a verujem i on u mene, i imalo je bilo razuma u našoj odluci da se venčamo. Bili smo mladi, on je imao 24, a ja godinu manje. Samo mi je bilo važno da budem sa njim, pa ma u kom obliku to bilo. Iz tog braka ne nosim nikakva negativna iskustva. Ipak, mislim da bi nam bilo bolje da smo se nekoliko godina zabavljali, pa tek onda venčali. Bili smo nezreli i kada smo odlučili da uđemo u brak i da se razvedemo. Sve je bilo na prečac. Da smo oboje malo spustili loptu, ubeđena sam da bismo i danas bili zajedno- setno je priznala 2008. godine Perovićeva, dodajući da njihov sin Filip nije dosta dugo osetio da su njih dvoje razvedeni jer je Mensur svakodnevno dolazio u porodični dom.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media