EVO U KAKVOM JE STANJU ANJA MIT! Juče je objavljena užasna stvar
Foto: Printscreen Instagram

INFEKCIJA

EVO U KAKVOM JE STANJU ANJA MIT! Juče je objavljena užasna stvar

Glumica Anja Mit objavila je da je pozitivna na korona virus.

Objavljeno: 13:42h

Anja Mit morala je da odloži sve privatne i poslovne obaveze, jer se iznenada zarazila korona virusom. Glumica se trenutno nalazi u svom domu, u samoizolaciji, a pratioce je obavestila da će narednih nedelju dana morati da miruje.

"Idemooo karantin! Da, da, korona. Kako? Evo ne znam, boga mi... 7 dana izolacije", poručila je Anja putem Instagrama, a zatim je sa pratiocima podelila kakve simptome ima.

"Dragi moji, samo da se javim da sam dobro. Što se tiče simptoma, samo me boli grlo, zapušene su mi uši i krajnici, i svrbi me i boli me jezivo u isto vreme, ali sam dobro. Krvna slika mi je ista kao što je i pre bila", rekla je glumica u video snimku koji je objavila.

1 / 7 Foto: Youtube

Glumica, koju publika trenutno gleda u seriji "Kolo sreće", je ispričala i da se sada zarazila prvi put otkako je, pre više od dve godine, počela pandemija korona virusa.

"Prvi put imam koronu, jer što bih imala onda kada su je svi imali. Iznenađena sam, ali nadam se da ću biti ok", rekla je Anja.

Njeni prijatelji odmah su joj priskočili u pomoć, pa joj je glumac Dušan Kaličanin na prozoru ostavio limun i još nekoliko namirnica.

"Neko mi udara na prozor i pomišljam ko je sad ovo, kad ono... On nije kao brat, on je brat", bila je oduševljena Anja gestom svog kolege i prijatelja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.