Povratak u vreme ljubavi: Kultne Perverzije u Sava centru
Foto: Promo

hit predstava

Povratak u vreme ljubavi: Kultne Perverzije u Sava centru

Ulaznice za "Čikaške perverzije", koja se igra 11. marta, koštaju 800, 1.000, 1.200 i 1.500 dinara
Objavljeno: 09:44h

Hit predstava "Čikaške perverzije", u kojoj uloge tumačeDragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, prvi put u ovoj godini biće izvedena u Beogradu 11. marta u Sava centru. "Perverzije" prethodno, 26. januara i 4. februara, gostuju u Pozorištu mladih u Novom Sadu, kao i 24. februara u Domu vojske u Pančevu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kultna predstava iz devedesetih "Čikaške perverzije", posle duge pauze obnovljena je krajem 2014. godine i od tada je ubeleženo preko 80 izvođenja u Sava centru, Domu omladine Beograda, Pozorištu mladih u Novom Sadu, zagrebačkom Kazalištu Vidra i drugim dvoranama.

foto: Promo

"Perverzije" se odigravaju četvrti put u prestižnoj beogradskoj dvorani - predstava koja na duhovit način govori, kako ističe Gagi, o "ljubavi, prijateljstvu, problemima između muškaraca i žena", bila je u Sava centru danima napred rasprodata u junu, oktobru i decembru prošle godine.

foto: Promo

- Čikaške perverzije" nas vraćaju u šezdesete i sedamdesete, u jedan od najlepših perioda čovečanstva kad su ljudi mislili samo na ljubav i na ništa drugo - ističe Gagi Jovanović.

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.