SIGURNO NISTE ZNALI DA JE JEDNA OD MARJANOVIĆEVIH UNUKA MISICA: Lepotom se proslavila i VAN GRANICA SRBIJE (FOTO)
Đorđe Marjanović, Foto: Printscreen youtube

POSEBNO MESTO U SRCU

SIGURNO NISTE ZNALI DA JE JEDNA OD MARJANOVIĆEVIH UNUKA MISICA: Lepotom se proslavila i VAN GRANICA SRBIJE (FOTO)

Đorđe Marjanović je inače najveća nekadašnja jugolosvenska i srpska muzička zvezda čija karijera traje više od pola veka

Objavljeno:

Legendarni pevač Đorđe Marjanović preminuo je danas, 15. maja usled posledica koronavirusa. Čuveni muzičar bio je priključen na respirator i lekari su se borili za njegov život prethodnih dana. Nažalost, danas je izgubio bitku sa ovim virusom. Đorđe Marjanović je inače najveća nekadašnja jugolosvenska i srpska muzička zvezda čija karijera traje više od pola veka.

Đorđe je uvek isticao da su njegovi unuci njegova merna jedinica sreće.

Đorđe Marjanović bio je jedna od najvećih pevačkih zvezda ikada na prostoru bivše Jugoslavije, a dve osobe koje će zauvek da ga nose u svojim srcima jesu njegove prelepe unuke.

One se zovu Ana i Tea Prelević. Njihov otac je nekadašnji košarkaš Branislav Bane Prelević, a njih dve su, pre svega, uspešne, obrazovane i lepe žene.

Ana Prelević je 2010. godina bila Mis Grčke. Danas radi kao TV voditeljka i model, a u Londonu je završila studije marketinga i komunikacije.

Bila je u vezi sa košarkašem Joanisom Papapetruom.

Znaju li vaši unuci koliko je slavan njihov deda?

– Postoji interesantna priča o tome. Kad su Ana i Tea bile na pripremama u Sankt Peterburgu sa grčkom reprezentacijom, iznenada im se promenio tretman. Razlog je bila fotografija koju su uvek nosile sa sobom, a na kojoj su bili njihovi “babuška i deduška”. Trener ju je video u svlačionici i pitao da li je to zaista Đorđe Marjanović i zašto one nose njegovu sliku.

Na odgovor da je to njihov deka, dobile su specijalne privilegije, rad sa najboljim trenerima i koreografima, poznanstva sa zvezdama leda Pluščenkom, Marijom Petrovom, Aleksandrom Tihonovim. Evo od čega je preminuo Đorđe Marjanović: Popularni pevač nije izdržao

Što se tiče, Tee Prelević, živela je 11 godina u Londonu, Studirala je finansijsku ekonomiju, a karijeru je počela u čuvenoj modnoj firmi “Burberry”. Kako se navodi, ona je danas uspešna žena i vlasnica dve firme.

Ana i Tea su veoma bliske, a osnovale su modni brend ThePrelevic

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.