TBF i Justin's Johnson obrću drugi Splitski đir u Savamali! (FOTO)
Foto: Promo

STIŽE LUDILO!

TBF i Justin's Johnson obrću drugi Splitski đir u Savamali! (FOTO)

Justin’s Johnson, šestorka koja je oduševila publiku nastupom na ovogodišnjem Exit festivalu, otvoriće koncertni program drugog Splitskog đira
Objavljeno: 16:28h

Nakon čuvenog "Splitskog đira u Savamali“ održanog pre tri godine, Savamala priprema još jedan muzički omaž dalmatinskom gradu! Beogradska publika će u subotu, 24. septembra, u 21h, još jednom osetiti duh Splita uz koncerte čuvene hip hop flote TBF i energičnih momaka iz benda Justin’s Jonhson.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Justin’s Johnson, šestorka koja je oduševila publiku nastupom na ovogodišnjem Exit festivalu, otvoriće koncertni program drugog Splitskog đira, a dalmatinski swing-ska-punk bend obećava još bolji i energičniji nastup u Mikser House-u koji je ujedno i njihov prvi nastup u Beogradu.

Crvi su na čelu Jelen Top 10 liste! U petak u 10 znaćemo da li tamo i ostaju! (VIDEO)

Miro Alač (vokal, gitara), Marin Cecić (saksofon), Ivan Boban (trombon), Frane Mihalj (truba), Cyro Gastone (bubanj) i Bernard Andrijašević (bas gitara), u ovom trenutku privode kraju svoj novi, drugi studijski, album koji će predstaviti beogradskoj publici, a koji već uveliko nailazi na odlične reakcije publike i kritike koji jednoglasno svrstavaju Justinse među najperspektivnije bendove nove generacije.

foto: Promo

Splisko veče zatvara naširoko obožavana hip hop flota, TBF (The Beat Fleet), bend koji se u poslednje dve decenije, kroz šest studijskih albuma, pozicionirao kao jedna od najvećih regionalnih muzičkih senzacija.

Osnovani 1991. godine, do danas ne prestaju sa istraživanjem, muzičkim eksperimentisanjem i konstantnim pronalaženjem novih načina izražavanja u kojima su njihove ideje formirale progresivan i originalan zvuk.

Počeli su kao hip hop, a vremenom su postali mnogo više od toga, čemu znatno doprinose njihovi živi nastupi koji se gotovo uvek karakterišu kao “nezaboravni”.TBF upravo jedan takav obećava i ovoga puta, a 24. septebra će publika u Mikser House-u prvi put uživo čuti i numere sa aktuelnog albuma “Danas sutra”. Ulaznice su 700 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.