IDA PRESTER IMA NOVI SINGL I SPOT ‘KVAR’
Foto: Promo

sveže

IDA PRESTER IMA NOVI SINGL I SPOT ‘KVAR’

To je put kroz priču o slomu jedne ljubavi i postupcima na koje je žena spremna kad se ljubav ‘pokvari’: boriti se kao lavica, vežbati kamasutru, probati razne afrodizijake, ići na psihoterapije, pratiti horoskop..

Objavljeno: 17:33h

Kad se dogodi kvar uređaja ili sistema, zasukaćemo rukave i prionuti na popravak ili, možda još bolje, pozvati adekvatnog majstora. No šta uraditi kada dođe do ljubavnog kvara? Možemo li ga i kako popraviti? O ovoj životnoj temi, na sebi svojstven način kroz duhovite i maštovite stihove, peva Ida Prester u svojoj novoj pesmi “Kvar”. I ovoga puta je Ida osmislila muziku i stihove, a pesmu koju je aranžmanski upakovao Srđan Popov, počinje tekstom "Sve sam pokušala, mirisne svijeće i mirisne riječi, sto terapija samo da se može pronaći kvar…"

PTo je put kroz priču o slomu jedne ljubavi i postupcima na koje je žena spremna kad se ljubav ‘pokvari’: boriti se kao lavica, vežbati kamasutru, probati razne afrodizijake, ići na psihoterapije, pratiti horoskop... Ali kad shvati da je sve pokušala, a da je tom odnosu došao kraj, ona sprema svoj kofer i odlazi sama negde daleko, što dalje, na more.

Upravo to ludilo trenutka kad odlučimo da napustimo celi svoj dotadašnji život i počnemo iznova, bez povratka, Ida dočarava kroz video spot ‘polomljenim’ pozama i psihotičnim plesom.

“Idu još dosad nismo vidjeli u ovakvom izdanju, skroz pomaknutom, ali i dalje senzualnom. Glumački i plesno nas je oduševila, spontana, ali opet izmještena iz realnosti”, komentarisao je art direktor video spota, Marko Ćerketa.

“Ovo mi je bilo fizički najnapornije snimanje ikada. Satima sam u štiklama trčala i plesala s koferom po suncu, a onda su uslijedile te nemoguće poze. Nisam ni sanjala koliko je zahtjevno mirno stajati u iskrivljenom položaju. Dva dana se nisam mogla pomaknuti, ali nadam se da se trud isplatio” kroz smijeh dodala je Ida.

Spot za pesmu Kvar možete pogledati ovde.

espreso.co.rs/ravnododna.com


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.