TRI PALME: Blizanci iz Beograda prave CRNOGORSKI REGGAETON - Who See su dobili idealnu predgrupu
Foto: Mare

sveže

TRI PALME: Blizanci iz Beograda prave CRNOGORSKI REGGAETON - Who See su dobili idealnu predgrupu

Rođeni u Beogradu, odrasli u Bijelom Polju, rock muzičari koji su ipak odlučili da se bave hip hopom, ovi momci sami biraju svoj identitet, jer mogu da budu šta god požele.

Objavljeno: 11:16h

Tri Palme u hip-hop-reggaeton dvojac iz Beograda, poreklom iz Crne Gore. Braća blizanci Milenko i Miloš Kostić u saradnji sa ocem prave muziku u svom muzičkom studiju. Dugo godina se bave muzikom, i sviraju u klubovima - Milenko je bubnjar, a Miloš gitarista.Pored toga bave se i autorskim radom u rock bendu Shotgun Sally.

foto: Mare

Tekstopisac je Milenko, dok Miloš komponuje muziku. Žive i muzikom se bave u Beogradu. Odrasli su u Crnoj Gori, u Bijelom Polju, pa su zbog toga odlučili da repuju sa crnogorskim akcentom.

Spot za pesmu Da oće puštit' granice možete pogledati ovde.

foto: Mare

Trenutna situacija vezana za zatvorene granice između Crne Gore i Srbije inspirisala ih je da stvore i snime svoj treći singl "Da 'oće puštit' granice". Pesme nastaju spontano uz jutarnju kafu i gitaru. Odrasli su uz zvuke Who See, otud ljubav prema takvom zvuku. Višak slobodnog vremena zbog situacije sa korona virusom koriste za stvaranje nove muzike, pa tako možemo očekivati nove hitove ovog dua uskoro.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.