Novi spot! Leni Kravac izbacio hit leta 2016! (VIDEO)
Foto: Promo

kidalica!

Novi spot! Leni Kravac izbacio hit leta 2016! (VIDEO)

Leni Kravac nazivaju svoj jedinstven miks stilova "alternativni turbo-folk" i pesma Koji ti je faktor ne odstupa od toga
Objavljeno:

Grupa Leni Kravac zabiberila je leto sa novim spotom za pesmu "Koji ti je faktor" s albuma "Balconized", koji je nedavno debitirao na iTunes, Apple music, Deezeru i mnogo ostalih internetnih muzičkih trgovaca.

foto: David Haskaj

Grupa je ove godine putovala po Europi, dokazala se na festivalu Tallinn music week u Estoniji i izludila Francuze u Belfortu na nastupu pred 10.000 ljudi.

Leni Kravac nazivaju svoj jedinstven miks stilova "alternativni turbo-folk" i pesma Koji ti je faktor ne odstupa od toga.

Spot najavljuje i slavi leto. Gledamo kroz oko "Lenija" kojeg svi znaju. Šeta uz obalu i uživa u letu i svemu što leto nudi. Naravno bez rakije i roštilja ne bi bio to spot grupe Leni Kravac.

- nŽeleli smo da snimimo odu letu, da uzbudimo u gledaocima osečanja, koje dobiju kad su na moru. Zbog toga spot je snimljen iz prvoosobne perspektive. Da te stavi u kožu uživača i da se prepustiš avanturama, rekli su članovi grupe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.