Flojd i Valter na novom festivalu na Banovom Brdu! A tu su i E-play i Matija Dedić i...
Foto: Promo

u čast matije bana

Flojd i Valter na novom festivalu na Banovom Brdu! A tu su i E-play i Matija Dedić i...

U nedelju 26. juna u Parku u Požeškoj ulici na Banovom brdu održaće se muzičko filmski festival
Objavljeno:

Kalendarsko i kulturno leto u Beogradu, započelo je konačno lepim vremenom i tradicionalnim festivalima. Fokus društvenog života je na Adi, ali gradska opština Čukarica i Banovo brdo kao urbani entitet naše prestonice, već drugu godinu zaredom proslaviće ime Matije Bana po kome su dobile ime. Espreso na MTV: Rifovi tresli Dorćol! Jelen najavio burno R'N'R leto (VIDEO) Nedelja 26. jun, pod stoletnim hladom parka u Požeškoj ulici, je dan sinergije džeza i filma i tačka spajanja obronaka Košutnjaka i Savskog jezera, na prvoj „Cental park“ manifestaciji u našem gradu.

foto: Promo
Nakon nedeljnog ručka, započinje program za klince, dečijim Rock‘n’Roll DF horom Bojane Vunturišević od 16h, duplim programom muzičke škole Vatroslav Lisinski, klasikom i džezom od 16.30, world music sastavom „Gipsy rapsody“ od 17.30. U 18.30 sledi Mikser House Big bendom pod vođstvom Gorana Grbića i sa Glen Miler repertoarom i napokon zvezdama celodnevnog programa – zajedničkim nastupom pijaniste Matije Dedića i beogradskog sastava E-play od 19.30 do 20.30. Peticija! Novo ime "Boška Buhe" neka bude Dečije pozorište MANDA! Nakon saradnje na albumu “Obicni ljudi” bend E-PLAY se po prvi put sastaje zajedno sa Matijom Dedicem na bini 26. juna, u PARKu u Požeskoj ulici (na Banovom brdu), gde će svirati pesme sastava E-play ali u malom drugačijem aranžmanu.
foto: Promo
- Još na probi za pesmu ILUZIJA se javila ideja da bi bilo super da ubacimo klavir, i kada sam pozvala Matiju Dedića da gostuje, moram da priznam da nisam bila sigurna kako će on reagovati pošto nam se stilovi dosta razlikuju. Međutim, on je oduševljeno prihvatio poziv i svojim kreativnim uplivom neverovatno je doprineo pesmi. Pesma je prosto zaplesala sa klavirom. Nakon toga odlučili smo se da to isto uradimo i uživo i to će se desiti 26. juna - izjavila je povodom ove saradnje Maja Cvetković.

omaž velikanima sprske i jugoslovenske kinematografije Draganu Nikoliću
Bati Živojinoviću „Lov u mutnom“,
foto: Promo
, a odigraće se u nedelju 26. juna od 16 do 23 časa u Parku u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.