LP Elektro ima novi spot Miss You (Tokyo Version)
Foto: Printscreen

sveže

LP Elektro ima novi spot Miss You (Tokyo Version)

LP dvojac nas je iznenadio pevanjem u ovoj pesmi, doduše, propuštenim kroz vokoder

Objavljeno: 16:15h

Inspirisani jednim od najuzbudljivijih gradova na svetu i u saradnji sa rediteljem koji ga već 20 godina posmatra iz ugla njegovog stanovnika, LP Elektro predstavlja singl i spot „Miss You (Tokyo Version)“.

Spot Miss You možete pogledati ovde

Originalna verzija numere našla se na albumu „We Have To Talk“, predstavljenom krajem novembra prošle godine, a ovog puta pred nama je nešto radijski edit pesme, praćen živopisnim videom koji je u trenutku pandemije finalizovao reditelj Aleksandar Dragičević. Svaki od njegovih kadrova upotpunjava snažnu emociju koju nosi muzika i, kako duo kaže, smešta se daleko od bilo koje vrste mejnstrima.

„U Tokiju smo nastupali kao LP Duo u novembru 2019. i ovaj grad nas je potpuno opčinio. Susret sa Aleksandrom Dragičevićem je bio pun simbolike. On živi u Tokiju već 20 godina i kada nas je vodio kroz Šibuju, sve vreme je imao ideju da napravimo spot. Nažalost tamo smo bili suviše kratko, tako da to tada nije bilo moguće. Na kraju nismo ni otišli na tu žurku koju je sticajem okolnosti Aleksandar kasnije snimio i ubacio u spot“, pričaju Sonja i Andrija – LP Elektro i objašnajvaju zašto je ova priča pripala upravo ovoj numeri.

„Ipak, odmah smo se dogovorili da ćemo spot svakako uraditi u narednom periodu a izbor je pao na možda i našu omiljenu pesmu ,,Miss You" za koju smo napravili kraću verziju nego što je na albumu (Tokyo Version). Važno nam je bilo da Aleksandar uhvati po nešto od Tokija što je na nas ostavilo utisak, a on je fantastično ušao u svet koji na prvu loptu tamo uopšte nije bio vidljiv. Takođe, mnogo nam se dopala ideja, da se u ovom spotu pojave ljudi, koji žive svoj život hrabro i odvažno, mimo mejnstrima. Kosmic, glavna junakinja spota, je zaista neodoljiva. Aleksandar je uspeo da spot završi za vreme izolacije.“

Aleksandar Dragičević, fotograf i modni videografer rođen u Beogradu, koji već 20 godina živi i radi u Tokiju, oduvek je inspirisan muzikom. Osim saradnji sa značajnim brendovima (Hirotaka Jewelry, BTS Halsey for GQ, Hunstsman, Fendi Stores...) radio je na nekoliko projekata sa beogradskim bendom Lira Vega i nekoliko internacionalnih artista, kao i dokumentarni film o Roisin Murphy. Ovog puta, inspirisan synth zvukom LP Elektra, otkriva nam da Tokio najčešće izgleda kao scena iz filma, pojačanih boja i oštrine, velike brzine i neprekidnog osećaja akcije u stvarnom životu.

„Upravo to je razlog da video bude obojen na takav haotičan način. I, iako Tokio izgleda kao da se uvek toliko toga dešava, na kraju ipak ostavlja romantičan i sladak osećaj.“

„Video prati protagonistkinju Kosmic Sans na ulicama fascinantnog grada, a njen izgled inspirisan je Shibuya Girls pokretom, odnosno devojkama koje se nazivaju Gyaru – poznate su po eklektičnom izgledu jakih boja, jarko obojene kose, tamnog tena i gotovo previsokih platformi“, dodaje Aleksandar.

Novim „Miss You“ izdanjem, Sonja Lončar i Andrija Pavlović podsećaju nas na album kojim su završili prethodnu, za njih izuzetno uspešnu godinu. Na njihovom prvom albumu u okviru projekta LP Elektro„We Have To Talk“, našlo se sedam novih numera koje su pijaniste i kompozitore predstavile u novom svetlu, u njihovoj interpretaciji synth pop žanra, približivši klasičnu muziku popularnoj.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.