Tindersticks potpuno otkazuju koncert u Beogradu, nema novog termina
Foto: Promo

Tinderkicks

Tindersticks potpuno otkazuju koncert u Beogradu, nema novog termina

Jedan od najželjnije iščekivanih stranih koncerata sezone u Beogradu na veliku žalost ljubitelja benda Tindersticks neće se uopšte desiti - bend je odlučio da odustane od nastupa u Beogradu u novom terminu

Objavljeno: 18:49h

Koncert benda Tindersticks koji je prvobitno bio najavljen za 8. maj u Kombank dvorani u Beogradu, a potom odložen zbog globalne situacije sa pandemijom Kovid-19, sada je definitivno - otkazan.

Nažalost, i pored velike želje promoterske kuće Long Play da bude pronađen odgovarajući novi termin, a bio je razmatran kao mogućnost oktobar ove godine, menadžment benda je na kraju ipak odlučio da zbog logističkih razloga iz nastavka turneje isključi Beograd. Pored Beograda otkazani su i koncerti benda u Hamburgu Roterdamu i Geteborgu, kao i turneja po SAD.

Takva odluka nam je svima u Long Play-u izuzetno teško pala jer smo poslednjih nekoliko godina uporno pokušavali da dovedemo Tindersticks u Beograd, kao što smo i sada uložili sve naše napore da do koncerta ipak dođe. Nadamo se da ćemo neki drugi put gledati i slušati Tindersticks u Beogradu ili nekom drugom gradu Srbije.

Sledeće nedelje ćemo saopštiti tačan način i dinamiku povrata ulaznica, pošto to trenutno ne možemo učiniti, imajući u vidu da još uvek nisu otvorena sva prodajna mesta na kojima su kupovane ulaznice, a koja su zatvorena posle uvođenja vanrednih mera.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.