Grupa Playade ima novi spot Frka
Foto: Tijana Janković Jevrić

sveže

Grupa Playade ima novi spot Frka

Playade, četvoročlani bend koji čine Julijana Vincan (vokal), Željka Milošević (električna harfa), Niuvis Saburnin (bas gitara) i Milica Georgijević (elektronski bubnjevi/pad), objavio je kreativnu obradu pesme „Frka“ koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček.

Objavljeno: 10:32h

Ovaj kvartet još uvek traga za svojim pečatom posebnosti, ali upravo je ova pesma najpribližnija onome što žele da stvaraju. Postojeći songovi koje odaberu da sviraju im omogućavaju da zajednički odluče kakva će njihova muzika da bude, kao i čime će da se bave tekstovi njihovih pesama. Vredno i entuzijastično rade na projektu koji su nazvale Playade.

- Ovakav tip pesama je definitivno nešto čemu težimo. Sledeći korak su svakako naše pesme i mislim da smo se negde sve složile da nas privlači ovakav zvuk i stil. Autorsko stvaralaštvo teško može da ide na silu, tako da lovimo trenutke inspiracije i gledamo da nadahnuće crpimo iz svakodnevnih situacija - rekla je Julijana, pevačica ovog sastava.

Spot je radio Željko Kovačević (Foto Mrvica), a snimano je u prostoru Svečane sale Helena. Zvuku je dodatno doprineo Boris Horvat, koji sarađuje sa bendpm Playade gotovo od samog početka.

Spot za pesmu Frka možete videti ovde

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.