Kako godine prolaze: Ovo još niste videli! Cela Bajagina karijera u jednom gifu! (FOTO)
Foto: Giphy

potpuno genijalno!

Kako godine prolaze: Ovo još niste videli! Cela Bajagina karijera u jednom gifu! (FOTO)

Dok godine prolaze Bajaga je izgledao ovako
Objavljeno: 16:46h

Za mnoge muzičare se kaže da su pomerali granice, donosili nove stilove, postavljali standarde. Ali ako za nekoga to stvarno može sa punim pravom da se kaže, onda je to bez sumnje Momčilo Bajagić Bajaga. Za 32 godine karijere, osim nebrojeno mnogo hitova, poprilično vrcavih i upečatljivih stihova, njegova pojava je bila podjednako jednstvena kao i njegova muzika. Tu noć kad si se udavala: Ovaj hit krije najtragičniju ex Yu ljubavnu priču! Suze će vam krenuti same... Beogradska umetnica Nina Milenović Jovanović, koja stvara pod imenom Jupinina, napravila je omaž Bajagi u kojem na veoma kreativan način prikazuje različite faze kroz koje je ova zvezda jugoslovenske muzike prolazila i koje su mnoge generacije sledile i kopirale.

29. jula na JELEN PIVO Main Stage-u Šabačkog letenjeg festivala Bravo, Kojo! Istorijska presuda za Disciplinu kičme i za Srbiju!
Hladno pivo Zvonko Bogdan Marčelo Ničim izazvan
foto: Promo
mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu 800 dinara za tri dana festivala sa uključene tri konzumacije i ulaznice za kamp od 1500 dinara

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.