HOTHOUSE FLOWERS PROMO AKCIJA ZA DAN ŽENA
Foto: promo

8.mart

HOTHOUSE FLOWERS PROMO AKCIJA ZA DAN ŽENA

Autori velikih hitova "Don't go", ’’Give It Up’’ i ’’I Can See Clearly Now’’ prvi put dolaze u Beograd.

Objavljeno: 11:42h

Do prvog srpskog koncerta poznatog irskog benda Hothouse Flowers ostalo je još nedelju dana – harizmatični frontmen Liam O Maonlai i ekipa otvaraju osmi Beogradski Irski Festival koncertom u Bitefartcafeu 13.marta u 20h.

foto: Promo

Organizator koncerta je odlučio da povodom predstojećeg Dana žena omogući svim kavaljerima da povedu svoju bolju polovinu na koncert – od danas do ponedeljka 9.marta na svim prodajnim mestima Ticket Visona i online www.tickets.rs moći će da se kupi ’’ulaznica za dvoje’’ po posebnoj promotivnoj ceni od 2.000,00 RSD.

Iskoristite ovu sjajnu akciju da uživate u energičnoj svirci irskog trija, poznatog po hitovima ’’Don’t Go’’, ’’Give It Up’’ i ’’I Can See Clearly Now’’.

foto: promo

’’Kako se približava beogradski koncert, tako je i naše ushićenje sve veće’’ tvrdi pevač Liam O Maonlai. ’’Čast nam je što otvaramo Beogradski Irski Festival, poznat po dobrom programu i sjajnoj energiji. Čuli smo da imamo dosta fanova u Srbiji i regionu, pa ih pozivamo da zajedno sa nama na pravi način proslave Dan Svetog Patrika’’.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.