Da li je Joko Ono zaista bila kriva za sve? Pol Mekartni progovorio o odlasku Džona Lenona iz Bitlsa
Foto: Youtube prinstcreen

kako se raspao bend

Da li je Joko Ono zaista bila kriva za sve? Pol Mekartni progovorio o odlasku Džona Lenona iz Bitlsa

Član legendardne grupe opisao je scene koje su prethodile prestanku rada

Objavljeno:

Pol Mekartni, jedan od dvojice još uvek živih članova grupe The Beatles, u intervjuu koji je dao Hauardu Sternu na radiju SiriusXM prisetio se istorijskog događaja posle koga više ništa nije bilo isto.

Po njegovom mišljenju, za raspad grupe nije bila kriva Joko Ono, umetnica i supruga Džona Lenona koju su mnogi smatrali odgovornom za prestanak rada benda. Mekartni se svojevremeno sukobio sa Lenonom kada se grupa raspala 1969. godine. On se prisetio čitave situacije:

"Imali smo sastanak na kome je Džon došao i rekao da napušta grupu. Sada kada se osvrnem na taj događaj, jasno da je jednostavno došao u taj stadijum života. I svi mi smo", rekao je Mekartni Sternu.

Međutim, dok je javnost smatrala da je Joko Ono odigrala ključnu ulogu u Džonovoj odluci, Mekartni insistira na tome da je njen "napadan" karakter pre svega bio posledica njene intenzivne veze sa Lenonom.

"Istina je da smo svi mislili da je ona bila napadna, jer je boravila na našim snimanjima, tako nešto nismo ranije imali. Ali sada kad se osvrnete, pomislite 'Ovaj momak je bio totalno zaljubljen u nju. To morate da poštujete'. I jesmo. Ja sam poštovao", priznao je Mekartni.

BONUS VIDEO: ČITAV REGE BEND U JEDNOM MOMKU! U isto vreme svira nekoliko instrumenata, peva i zvuči FENOMENALNO!

(Espreso.co.rs / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.