Lovefest Fire RASPRODAT: 100 karata za najbrže samo na ulazu
Loco Dice sa sobom nosi potpuno nova izdanja, Foto: Promo

klaberi, šta čekate?

Lovefest Fire RASPRODAT: 100 karata za najbrže samo na ulazu

Samo najbrže i najsrećnije posetioce na ulazu ispred beogradskog Hangara večeras od 22h očekuje 50 regular i 50 VIP ulaznica

Objavljeno: 12:40h

Mišljenje organizatora da je publika Lovefesta ostala “gladna” nastupa Loco Dice-a ispostavila se više nego tačna budući da je večerašnji događaj rasprodat i pre početka. Samo najbrže i najsrećnije posetioce na ulazu ispred beogradskog Hangara večeras od 22h očekuje 50 regular i 50 VIP ulaznica.

Loco Dice na aerodrom “Nikola Tesla” stiže u popodnevnim časovima, a vreme pre nastupa odvojiće da uživa u srpskim specijalitetima i pozdravi brojne prijatelje koje ima u prestonici. Kako i sam kaže jedva čeka da ponovo nastupi pred publikom Lovefesta, a poručuje da sa sobom nosi i potpuno nova izdanja, koje će beogradski klaberi imati priliku premijerno da čuju.

Loco Dice
Loco Dicefoto: Promo

Za sve posetioce ulaz će biti otvoren od 22h, a organizatori savetuju svima da dođu ranije kako bi na vreme ušli u prostor za koji je ovog puta kartu kupilo više od 2.000 ljudi. Osim Loco Dice-a, nastupiće i di-džej Guti, kao i Marko Milosavljević i Nikola Vemić.

Iz festivala ljubavi poručuju da ih i večeras, kao i ranije, očekuje provereni Lovefest kvalitet zabave i uživanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.