HVALA SRBIJO: Evo šta su svetske zvezde rekle o Lovefestu (FOTO)
Foto: Promo

oduševljeni

HVALA SRBIJO: Evo šta su svetske zvezde rekle o Lovefestu (FOTO)

Od završetka jedanaestog izdanja Lovefesta, koje je oborilo sve rekorde posećenosti u Vrnjačkoj Banji prošlo je tek 48 sati, a posle naših, vreme je da saberemo i utiske izvođača, koji su ove godine nastupili na festivalu

Objavljeno: 16:03h

Iako na festival ljubavi stižu sa velikih svetskih događaja, velikani tehno muzike među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Chris Liebing, Matador i mnogi drugi imali su samo reči hvale za ono što su videli u Vrnjačkoj Banji.

Jak utisak je na prvom mestu ostavila svakako masa koja je do kraja svakog seta đuskala bez prestanka, a odmah za njom sledi impozantna bina i scenografija koja u tako malom mestu kao što jeVrnjačka Banja može da se meri sa brojnim svetskim muzičkim događajima.

Tako je Maceo Plex snimio najlepši momenat festivala i zahvalio se svima na svojoj Facebook stranici i Instagram profilu.

foto: Instagram

Matador je u samo jednoj reči opisao upravo ono iza čega Lovefest stoji od samog početka – KVALITET! On je bio očaran masom ispred sebe, a posle nastupa izjavio je da će mu festival ljubavi sasvim sigurno biti jedan od najboljih setova u ovoj godini.

foto: Instagram

Jay Clarke je iskoristio raniji dolazak u Vrnjačku Banju da se prošeta njenim parkovima i napravio jednu zanimljivu fotografiju u centru grada! Posle nastupa, zahvalio se svima na magičnoj festivalskoj noći i istakao da mu je nastup na Lovefestu ujedno i nastup pred najvećim brojem ljudi ikada.

foto: Instagram

Stari as elektro scene Jamie 3:26 iskoristio je period pre nastupa da u lepotama Banje uživa zajedno sa legendarnim Altonom Millerom i Joe Clausselom, a tokom nastupa na svom Instagram profilu podelio je fotografije i video snimke Energy Stage-a sa svetom.

Rick Maia je bio toliko oduševljen da je na festivalu proveo sva tri dana, a osim zvaničnog seta, natupio je i na afterparty-ju zajedno sa Valentinom Kanzyanijem i tako zatvorio ovogodišnje izfanje Lovefesta.

foto: Instagram

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.