Lovefest otkriva najmanju binu na svetu: Više od 20 di-džejeva na skrivenoj bini za samo 99 ljudi!
Foto: Promo

spremni za lovefest

Lovefest otkriva najmanju binu na svetu: Više od 20 di-džejeva na skrivenoj bini za samo 99 ljudi!

Stage 99 će svako od festivalskih večeri predstaviti poseban koncept

Objavljeno:

Jedanaesto izdanje festivala još nije ni počelo, a Lovefest je već opravdao svoj ovogodišnji slogan #NextLevel. Želeći da pokažu da uživanje na festivalu ne mora uvek da znači đuskanje u masi od nekoliko hiljada ljudi, organizatori su kreirali novu muzičku binu koja u svakom trenutku može da primi samo 99 najstrastvenijih klabera.

Prema njihovim rečima bina bi trebalo da pruži potpuno novo iskustvo ne samo posetiocima već i izvođačima, koji usred festivalske lokacije na kojoj je više desetina hiljada ljudi, u intimi specijalno uređenog prostora puštaju samo za najvatrenije fanove. Sa druge strane organizatori ističu da je kvalitet uvek bio ispred kvantiteta, a komfor posetilaca na prvom mestu, te je tako nastala ideja da se napravi bina u okviru koje će publika imati jedinstveno muzičko iskustvo.

Stage 99 će svako od festivalskih večeri predstaviti poseban koncept. Tako je prva noć rezervisana za beogradski festival Blender, a program će otvoriti Nikola Mihailović. Zvezda večeri biće XDB, simpatični di-džej koga se svi sećamo sa beogradskog Lovefest Energy vikenda.

foto: Promo

Na 99 Stage-u nastupiće i asovi domaće elektro scene Vlada Janjić i Gordan Paunović, a prvu noć zatvara Milovan Stojanović. Drugo festivalsko veče rezervisano je za Beyond House, beogradsku di-džej ekipu koju će predstaviti Damir Zekiri, Doo, Ognjem i di-džej Vitanov, a gost će im biti di-džej Zaltan.

Prestonički serijal žurki Reveolution poslednjeg festivalskog dana dovodi Miguela Bastidu, a domaća podrška biće Kid Kimi, Dee, Vuk Smiljanić i Nexie.

Ako niste, potražite smeštaj već danas

Smeštaj u Vrnjačkoj Banji je gotovo rasprodat, a još pokoja soba može se naći u Lovefest hotelu, koji je smešten nadomak H2O bine. U potpuno renoviranom hotelskom kompleksu, posetiocima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne sobe, a više informacija mogu se naći na www.lovefest.rs.

Festival će biti rasprodat pre početka

Vrtoglava prodaja ulaznica dovela je do toga da će festival ljubavi biti rasprodat i pre početka. Zbog sigurnosti i lepog provoda svih ljudi broj posetilaca je ograničen, a broj karata sve manji. Ulaznice se još uvek mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa! Da podsetimo, Lovefest počinje ovog leta trajaće od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj banji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.